SurfMania
SurfMania logo

SurfMania

“Nu tager det en tiendedel af tiden, og giver ro i maven.”

Casper Lohse

Hvad laver din virksomhed?

SurfMania er et digitalt bureau, som både driver en række internetmedier selv samt hjælper andre firmaer med deres online markedsføring. Internetmedierne tager primært udgangspunkt i sport, men vi driver også en række andre koncepter, som går ud over sportens verden. I forhold til konsulentdelen, så hjælper vi kunder med online markedsføring inden for mange forskellige områder blandt andet søgemaskineoptimering, videoproduktion og video-markedsføring.

Hvad er din vision?

For vores kunder hos SurfMania er det at hjælpe dem med at markedsføre sig bedre online, så de kan producere bedre produkter, services og indhold, som engagerer deres målgrupper, så de foretager en given handling. For vores egne medier er det at viderebringe værdi til læserne og seerne. Vi vil gerne gøre brugerne klogere og underholde dem, så vi bidrager positivt til deres hverdag.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg har brugt Dinero siden produktet blev lanceret i 2013, og det har jeg ikke fortrudt. Dinero gør det let og overskueligt at arbejde med sin virksomheds regnskab. For mig er det vigtigt, at jeg bruger så lidt tid som muligt på regnskab, så jeg kan fokusere på det, som jeg er allerbedst til.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Uden at det skal lyde som den store salgstale, så er det svært at udpege én enkelt funktion. Jeg synes, at Dinero rummer mange fede funktioner og har været innovative på mange punkter i forhold til konkurrenterne.

På trods af at de har vægtet implementeringen af mange smarte funktioner højt, så er det ikke noget, som påvirker brugervenligheden i en negativ retning og gør det uoverskueligt at anvende – tværtimod.

Supporten er virkelig dygtig og hurtig til at svare. Dineros app gør det let at fakturere samt tage billeder og uploade bilag på farten. Den indbyggede “Beskriv hvad du har købt”-feature under bogføringsdelen gør, at jeg posterer de rigtige steder første gang uden at bruge en masse unødig tid på at finde de rigtige rubrikker.

Jeg har et godt overblik over mine indtægter og udgifter på min forside. Det giver ro i maven, og det er samtidig også motiverende, når jeg sætter fremtidige, økonomiske mål.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Før brugte jeg meget tid på at danne mig et overblik, på at producere hver enkelt faktura og på at bogføre i de rigtige områder. Nu tager det en tiendedel af tiden og giver ro i maven. Hvis jeg er i tvivl om noget, kan jeg hurtigt kontakte supporten og få svar på mine spørgsmål.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram