Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Trustpilot
Skal vi flytte dit regnskab? Så udfyld formularen herunder og hør mere:
support-team
Hvordan er processen?

Faktisk er det ufatteligt simpelt. Vi giver dig en liste over de tal, som vi skal bruge, og hvor du finder dem i det regnskabsprogram, du bruger i dag. Herefter er du klar til at bogføre i Dinero!

  1. Indtast dine oplysninger i formularen.
  2. Vi kontakter dig med nærmere info om hvilke oplysninger, vi skal bruge fra dig og går straks derefter i gang med at flytte dit regnskab.
  3. Du skal huske at tage back-up fra dit gamle regnskabssystem, da du skal opbevare gammel regnskabsdata i 5 år. Det er meget vigtigt, du tager back-up af det gamle system, da vi ikke overfører posteringer. Vi hjælper dig selvfølgelig med, hvordan du tager back-up.
  4. Indenfor senest 10 dage (og sikkert før) har vi flyttet dit regnskab, så du er klar til at gå i gang med at bruge Dinero
  5. Vi indtaster din åbningsbalance og sørger for at hjælpe dig i gang :-)
Hvad flytter vi:
  1. De endelige regnskabstal pr. den dato dit regnskabsår afsluttes.
  2. Dine kontakter og produkter (Kun E-conomic)
Hvad flytter vi ikke:
  1. Historiske posteringer
  2. Fakturaer
  3. Bilag
Vi kan det meste, men vi kan ikke alt

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at flytte dit regnskab hurtigst muligt. Hvis vi får spørgsmål til dig undervejs, kontakter vi dig. Viser det sig mod forventning, at du har nogle mere komplicerede forhold i dit regnskab, kan det ske, vi ikke kan hjælpe dig. Men så kan vi henvise dig til en revisor, som du kan hyre til jobbet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt i gang med Dinero!