Auto-opdaterede
valutakurser

De auto-opdaterede valutakurser kommer fra Nationalbanken, så risikoen for større valutakursdifferencer minimeres. Når du sender en faktura, kan du nemt vælge den ønskede valuta og se den aktuelle valutakurs

Auto-opdaterede valutakurser i Dinero

Valutakurserne i Dinero opdateres automatisk hver dag

  • Valutakurser fra Nationalbanken
  • Opdateres hver dag
  • Nemt at sende fakturaer i andre valutaer

Auto-opdaterede valutakurser fra Nationalbanken hver dag

Sælger du du tjenester og ydelser til virksomheder i andre lande? Når du sender en faktura i en anden valuta end danske kroner, kan der i nogle tilfælde opstå en valutadifference, som skal bogføres. Vi bruger valutakurser fra Nationalbanken, så risikoen for større valutakursdifferencer minimeres. 

Når du laver en faktura i Dinero, kan du inde på selve fakturaen klikke på “Indstillinger” og vælge den ønskede valuta. Her kan du også automatisk se valutakursen. Det gør det nemt at få det meste ud af dine ubegrænsede salgsfakturaer i Dinero. 

Har du behov for at vide, hvad et beløb er i en anden valuta? Så brug vores valutaomregner, som også opdateres dagligt med valutakurser fra Nationalbanken.

Send fakturaer i andre valutaer og på andre sprog

Når du skal sende en faktura i en anden valuta, skal du være opmærksom på, at beløbet som regel ikke ændres, hvis du bruger et oprindeligt produkt. Det vil fx være i danske kroner, hvis du har dette som standard. 

Du kan bruge valutaomregneren, hvis det skal være en præcis omregning af dine danske priser. Når kunden betaler, vil beløbet som regel blive omregnet til danske kroner og bogført. Hvis der går nogle dage, inden kunden betaler, opstår der ofte en difference på grund af ændringer i valutakursen.

I Dinero kan du ændre sproget til engelsk, når du sender fakturaer. Du kan også lave forskellige fakturadesign, hvis de udenlandske virksomheder har forskellige krav eller ønsker. Det klares nemt og hurtigt med den indbyggede fakturadesigner.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram