Faktura og tilbud på flere sprog

I Dinero kan du nemt og hurtigt skifte mellem sprog, så du kan lave tilbud og fakturaer til udenlandske kunder. Det kræver kun et par ekstra klik med musen, før du er klar til at sende engelske tilbud og fakturaer

Faktura og tilbud på flere sprog i Dinero

Lav tilbud og fakturaer på flere sprog nemt og hurtigt

  • Tilbud/fakturaer til udenlandske kunder
  • Skift mellem dansk og engelsk hurtigt
  • Forskellige design til forskellige sprog

Har du kunder i udlandet?

Vores salgsfakturaer er ikke kun beregnet til danske kunder. Du kan nemlig lave tilbud og fakturaer på dansk og engelsk med Dinero. Sproget ændrer du under “Indstillinger” inde på selve tilbuddet eller fakturaen.

Hvis du vil lave en faktura til en udenlandsk kunde, skal du være opmærksom på flere ting – blandt andet moms. I vores guide til at lave en faktura til udenlandske kunder, kan du se alt, du skal være opmærksom på. 

Skal du sende fakturaer i en anden valuta end danske kroner, kan du også nemt det. Det kan du gøre, samtidig med at du ændrer sproget til engelsk, som du kan se i næste afsnit. Vi viser dig de nyeste valutakurser fra Nationalbanken, når du ændrer valuta.

Send tilbud og fakturaer på engelsk i Dinero

Du kan ikke få hele Dinero på engelsk. Du kan derimod lave engelske tilbud og fakturaer, lige så nemt som du laver danske. Når du fx opretter en faktura på engelsk, er hele fakturaen på engelsk, og beløbet er korrekt formateret. Tryk på preview, hvis du vil se, hvordan den ser ud, inden du sender. 

Du skal indtaste SWIFT- og IBAN-værdier på fakturaer, når du sælger varer eller ydelser til en kunde, der betaler fra en udenlandsk bankkonto. 

I Dinero har vi en integreret fakturadesigner. Den kan du bruge til at lave skabeloner til dine kunder. Der kan fx være forskellige krav til fakturaer i Danmark og udlandet – og måske har din kunde særlige krav. Du kan nemt oprette og skifte mellem skabeloner i Dinero. 

Hvis du vil lave tilbud – både på dansk og andre sprog – kræver det et Dinero Pro-abonnement.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram