Regnskabsprogram til ApS

Med Dinero får du et regnskabsprogram, som du hurtigere kan klare dit ApS-regnskab med. Lad os om bogføringen i det daglige – vi kan også hjælpe med moms og skat. På den måde får du mere tid til det, der virkelig tæller for dig og dit ApS.

Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

Med Dinero kan du få et nemt regnskabsprogram helt uden begrænsninger på fakturaer og posteringer. Du kan med andre ord sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik og meget mere. Dinero Starter-brugere får disse funktioner gratis.

Indbygget bogføringsassistent

Med Dinero Pro får du adgang til vores indbyggede digitale bogføringsassistent, som hjælper dig til at på bogføre på den korrekte konto og sørger for, at du får både de rigtige moms- og skattefradrag.

Automatisk bankafstemning

En anden funktion, som kan spare dig for rigtig meget tid med dit ApS’ regnskab, er vores automatiske bankafstemning. Lad din bank og dit regnskabsprogram snakke sammen, så du hurtigt kan tjekke, at dine bogførte posteringer matcher det ind- og udbetalte på bankkontoen.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Brug mindre tid på dit ApS-regnskab

Vil du gerne slippe for at skulle bruge halve og hele timer på dit ApS-regnskab? Hvis du vælger Dinero som regnskabsprogram, sparer du meget tid på den daglige bogføring – samt moms og skat. Du behøver nemlig ikke kende de komplicerede bogførings- og regnskabsregler. Det gør vi, og systemet bogfører det meste helt automatisk for dig.

Spar tid og kræfter med Dinero

Dinero er udviklet til iværksættere og selvstændige, og netop derfor ønsker vi ikke, at du skal opleve bogføring som en forhindring for at lave dit ApS’ regnskab. Vi ønsker at gøre arbejdet med dit ApS’ regnskab så let som overhovedet muligt, så du kan få endnu mere tid til det, der virkelig tæller for din virksomhed.

Med Dinero kan du som anpartsselskab derfor få et brugervenligt regnskabsprogram uden nogen som helst begrænsninger på fakturaer, posteringer og kontakter. Send alle de fakturaer, du vil, bogfør din moms med ét klik, få adgang til vores mobilapp m.m.

Økonomisystem til ApS

Med Dinero får du et økonomisystem, der hurtigt kan give dig det økonomiske overblik – uanset om du er på farten eller på kontoret. Med vores mobilapp kan du altid følge dit regnskab på farten, så du hele tiden har adgang til dit ApS’ regnskab, der hvor du opholder dig. Det gælder, uanset hvilken version du bruger.

Få endnu flere fordele med Dinero Pro

Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram, hvor du får adgang til de basale regnskabsfunktioner såsom fakturering, momsafregning, adgang til bogføring gennem kassekladde, samt adgang til vores bogføringsassistent uden automatisk udfyldning – du får fuld adgang med Dinero Pro.

Ønsker du at gøre dit arbejde med dit ApS’ regnskab endnu lettere for dig selv, kan du vælge Dinero Pro. Så vil du blandt andet opleve at få ubegrænset adgang til vores digitale bogføringsassistent, bogføringssupport alle årets dage 8-23, samt mange andre systemintegrationer.

På den måde kan du give dig selv endnu bedre forudsætninger for at spare tid på din bogføring og dit ApS’ regnskab – og samtidigt sikre, at du får de rigtige fradrag for moms og skat.

Lad dine systemer snakke sammen

Som Dinero Pro-bruger får du desuden adgang til vores integrationer, der kan være med at automatisere dit regnskab endnu mere og lette din hverdag som ejer af et anpartsselskab yderligere. Har du eksempelvis en webshop, et kasseapparat, et lønsystem, flere betalingsløsninger eller andet, kan du med vores integrationer få automatisk bogføring fra disse systemer. Det vil spare dig for en masse tid med dit ApS’ regnskab, da du slipper for at importere data til Dinero manuelt.

Support til ApS

Hos vores kompetente supportteam kan du som Dinero Pro-bruger få bogføringshjælp alle 365 dage om året fra kl. 8 til 23. Du har også muligheden for online bogføringshjælp hele året rundt. Vores bogholdere sidder klar til at besvare alle typer af bogføringsspørgsmål på chatten. Derudover har vi lavet over 200 hjælpeartikler, så du ikke skal bruge store penge på en revisor, når du er tvivl om almindelige bogføringsspørgsmål.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Med Dinero sparer du tid på regnskabet, og dermed får du mere tid til din virksomhed, og det du brænder for. Du får adgang til en masse funktioner, herunder bogføringsassistenten, automatisk bankafstemning og mange andre funktioner, der giver dig mere tid i hverdagen.

Dinero tilegner sig langt de fleste brancher, og er dermed oplagt for anpartsselskaber at vælge.

Med Dinero regnskabsprogram får du nemt det økonomiske overblik og får styr på bogføringen.

Hvis du vil have adgang til endnu flere funktioner, har du mulighed for dette med Dinero Pro, hvor du får endnu flere tidsbesparende funktioner til en fast lav pris.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram