Regnskabsprogram til ejerforening

Med Dinero som regnskabsprogram i ejerforeningen får I mere tid til aktiviteter og fællesskab. I sparer nemlig meget tid i arbejdet med bogføring og regnskab.

Gratis regnskab til din ejerforening

Med Dinero Starter får du et regnskab uden begrænsninger på posteringer og kontakter. Vi har gjort det nemt at bogføre, så du i stedet kan fokusere på fællesskabet og aktivitet i foreningen. Det er det, et regnskabsprogram til en ejerforening skal.

Automatisk kontingentopkrævning

Sæt kontingentopkrævningen på autopilot med Pro-udgaven af vores populære foreningsversion. Her får du automatisk medlemsopkrævning og bogføring, så du sparer meget tid i hverdagen. I har altid overblikket over, hvem der har betalt deres regninger, uden at I skal gøre noget.

Momsfritaget forening?

Ejerforeninger er typisk momsfritagede. Vi har en momsfri version af Dinero, men vi anbefaler, at du opretter dig i vores foreningsversion og her vælger “momsfritaget”. På den måde får du glæde af foreningsversionen, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om moms.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Spar tid på regnskabet i ejerforeningen

Ingen gider bruge tid på komplicerede regler. Når du vælger Dinero, kan du bruge tiden på fællesskabet og aktiviteter. Systemet letter nemlig meget af det administrative arbejde i foreningen, så du slipper for bogføringsvrøvl. 

Professionelt opstillet årsregnskab

Vi vil gerne gøre bogføring og regnskab så nemt som muligt. Derfor får du et professionelt opstillet årsregnskab som PDF, uanset om du vælger Dinero Starter eller Pro. Det er nemlig en fast del af dit regnskab til ejerforeningen hos Dinero.. 

Det hele foregår automatisk inde i jeres foreningsregnskab, hvor alle indtægter og udgifter samles. Med få klik får I et pænt og korrekt opstillet årsregnskab, som er lige til at sende ud til alle interesserede parter.. 

Gratis regnskab til ejerforening

Du behøver ikke investere i et dyrt regnskabsprogram til din ejerforening. Du kan nemlig sagtens bruge vores gratis udgave, hvor du fx får ubegrænsede posteringer og supporthjælp til bogføring 8-23 alle dage. 

Med gratisudgaven er der heller ingen begrænsninger på antallet af medlemmer. Det er især ideelt for større ejerforeninger, men mindre foreninger skal heller ikke tilkøbe plads til antal medlemmer i regnskabet. 

Vil du gerne gøre medlemsopkrævning og bogføring helt automatisk? Så er Dinero Pro måske det rette valg til regnskabet i ejerforeningen. Her får du også bogføringsskabeloner (til fx udbetaling af udlæg), bankafstemning samt bilag i skyen.

Excel tager ikke højde for momsfritagelse

Mange foreninger laver regnskabet i Excel, da det er gratis, og mange allerede har det på computeren. Men Dineros regnskabsprogram til ejerforeninger er også gratis med Starter-versionen, så det kan være en god idé at opgradere til et regnskabsprogram fremfor Excel

Du får også meget mere med Dinero. Det er endnu nemmere at lave regnskabet sammenlignet med Excel, da systemet laver det meste for dig. Derudover indeholder det bl.a. også et rykkermodul, supporthjælp og en praktisk mobil-app, så du altid har overblikket. 

Med Dinero Pro kan du give jeres revisor eller bogholder direkte adgang til ejerforeningens regnskab i Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

  1. Et regnskab til ejerforeninger skal frigøre tid til fællesskab og aktiviteter. Med Dinero er det nemt at bogføre, og du skal ikke bekymre dig om regnskabs- og bogføringsreglerne – dem har vi helt styr på.

  2. I Dinero har vi en helt særlig foreningsversion til ejerforeninger. Her kan du fx sætte kontingentopkrævningen på autopilot og uploade bilag på farten.

  3. Excel kan måske virke som et godt valg, men det tager ikke højde for fx moms og skat. Derfor giver det typisk mere manuelt arbejde, end hvis du bruger vores gratis regnskabsprogram i ejerforeningen.

  4. Ja, det kan du med Dinero. Det er en fast del af Dinero Pro – også i foreningsversionen. Kontingenter bliver opkrævet helt automatisk, og modtageren kan betale på forskellige måder. Desuden bogføres betalingen helt automatisk i ejerforeningens regnskab, så du ikke skal løfte en finger.

  5. Ja. Vi har både en forenings- og momsfritaget version af Dinero, så ejerforeningen kan få et gratis regnskab, der kan håndtere disse situationer.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram