Regnskabsprogrammet til musikere

Dineros regnskabsprogram hjælper dig med at få regnskabet til at spille, så du kan nøjes med at bruge din energi på musikken.

Mindre bogføring – mere tid til musikken

Hold overblik over dit regnskab løbende, og få hjælp til korrekt bogføring og fradrag med vores Assistent. Vi hjælper dig med at bogføre købsbilag på de korrekte konti, så du får de rigtige moms- og skattefradrag.

Få regnskabet til at stemme

Læg al din energi i det, du er god til – musik. Vi har lavet et regnskabsprogram, hvor du automatisk får overblik over dine indtægter og udgifter. Og på under 2 minutter har du sendt din første faktura med Dinero – lyder det ikke bare som sød musik i dine ører?

Vi flytter dit regnskab til Dinero helt gratis

Spiller du i forvejen sammen med et andet regnskabsprogram i dag? Frygt ej. Vi flytter dit regnskab helt gratis, og kan gøre det inden for kun to arbejdsdage. Hvis du har betalt for et andet regnskabsprogram, giver vi dig Dinero Pro eller Dinero Starter + for samme periode (op til 12 måneder).
Flyt regnskab – helt simpelt

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Få regnskabet til at spille lige så godt som musikken

Vi ved ikke så meget om akkorder og noder, men vi ved en masse om regnskab, og alt hvad det indebærer. Hvis du skulle sidde med nogle regnskabsspørgsmål, sidder vores support klar ved tasterne kl 8-23 – 365 dage om året.

Som Dinero Pro-bruger får du adgang til vores suveræne support og al den hjælp, du ønsker til regnskab og bogføring, samtidigt med at du får adgang til alle funktioner og integrationer. Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram. Her får du alle basisfunktioner til regnskab.

Fordyb dig i musikken, og brug vores integrationer

Med i pakken har vi en masse integrationer, som gør regnskabslivet endnu mere simpelt. Integrationen Mileage Book er et godt eksempel, da integrationen holder styr på dit kørselsregnskab for dig, og bogfører det automatisk i Dinero. 

En anden værdifuld integration er vores samarbejde med MobilePay, så dine kunder nemt og hurtigt kan betale dig. Hvis du har et bookingsystem på din hjemmeside, har du også mulighed for at få det integreret i dit regnskab.

Brug Dinero – brug din tid fornuftigt

Opret en konto i dag, og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som musiker. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro, skal du betalte for, men du får her en masse ekstra funktioner, som gør bogføringen endnu nemmere.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til musikere kan bruges helt uden forudgående kendskab til diverse regnskabs- og bogføringsregler. Med andre ord skal du som musiker selv kunne klare dit regnskab uden at bruge lang tid på fx din bogføring.

Når du skal bruge mindre tid på bogføring, får du mere tid til at skabe værdi. Det er vigtigt, at regnskabet stemmer, men det er ikke en opgave, som skaber ny musik eller sørger for, at du bliver booket til nye jobs. Derfor lad os om regnskabet, mens du fokuserer på musikken.

Dinero Starter er gratis og indeholder alle grundelementer til regnskab samt hjælp til bogføring. Du får også mulighed for at bruge vores app, så du hele tiden har dit regnskab lige ved hånden.

Dinero Pro koster et mindre beløb hver måned. Her får du dog adgang til endnu flere fede funktioner, som hjælper dig med at holde styr på regnskabet. Det er fx automatisk bankafstemning, support 8-23 året rundt og en proaktiv Assistent.

Pengene er hurtigt tjent ind igen, da Dinero sparer dig for mange timers arbejde, du i stedet kan bruge på musikken.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram