Regnskabsprogram til PMV

Brug mindre tid på regnskab og mere tid på din personligt ejet virksomhed. I Dinero arbejder vi hver dag på at gøre det nemt og effektivt for mindre virksomheder at lave regnskab. Få et regnskabsprogram til din PMV i dag.

Unik bogføringsassistent

Som Dinero-bruger får du adgang til din egen digitale bogføringsassistent. Den tager dig i hånden, hver gang du skal bogføre, og sikrer, at du bogfører på de rigtige konti hver gang. Det har aldrig været nemmere at ordne regnskabet selv.

Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

Med Dinero regnskabsprogram til PMV får du adgang til en lang række funktioner, som gør dit regnskab lettere at lave –uden store omkostninger. Det er dermed en perfekt løsning til dig, som ønsker at effektivisere regnskabsarbejdet.

Regnskab på farten

Få mere fleksibilitet i din hverdag med din nye mobil-app, Dinero. Vi sørger for at du kan holde styr på regnskabet uanset, hvor du befinder dig. Du kan blandt andet sende ubegrænsede tilbud og fakturaer samt uploade bilag direkte til skyen – alt sammen lige fra lommen.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Brug tiden fornuftigt

Nemt regnskabsprogram til PMV

Som Dinero-bruger får du mere tid til det arbejde og ansvar, som følger med, når du ejer en virksomhed. Dinero er derfor som skræddersyet til dig, der ejer en PMV. Oplev dit nye regnskabsprogram til PMV i dag.


Dinero Starter-pakkerne

Dinero Starter og Dinero Starter+ indeholder alle basisfunktionerne til at lave regnskab og bogføring.

Regnskab skal ikke være en hæmsko for virksomheder – uanset størrelse. Derfor arbejder vi hver dag på at gøre regnskabsarbejdet nemt og effektivt for især mindre virksomheder. Det er dermed et ideelt regnskabsprogram til dig, som ønsker at klare regnskabet i din PMV selv.


Få en masse funktioner til din PMV

Dinero Starter og Dinero Starter+ indeholder en masse kernefunktioner, som er givende for regnskabsarbejdet i din PMV. Med Dinero Starter-pakkerne får du fx upload af bilag i skyen, ubegrænsede fakturaer og kontakter samt muligheden for at modtage betaling via kreditkort og MobilePay. Det giver dig et skarpt overblik over dine kunder og gør betalingsprocessen nemmere.

Det stopper dog ikke der. Du får også adgang til Dinero mobil-appen, som giver dig mulighed for at klare regnskabet lige præcis dér, hvor du befinder dig – i metroen, på kaffebaren eller i sommerhuset. Appen giver dig et økonomisk overblik over virksomheden og prikker dig på skulderen, når en faktura er forfalden.


Gør regnskabet endnu nemmere

Hvis du er interesseret i, at regnskabsarbejdet bliver endnu nemmere og automatiseret, kan du nemt opgradere til Dinero Pro – og tilbage igen, hvis dine behov ændrer sig senere.

Som Pro-bruger har du fx adgang til over 180 integrationer og den unikke bogføringsassistent. Du kan desuden altid spørge vores dygtige supportafdeling til råds – de sidder klar til at hjælpe dig hver dag fra 8-23. Alt dette, og meget mere, får du som Pro-bruger.


Momsfri version

Som ejer af en personligt ejet virksomhed er du fritaget for moms. Derfor er momsfri Dinero en oplagt løsning for dig og din PMV.

Med momsfri Dinero slipper du for alt, der er relateret til moms. Det betyder også, at du får en langt mere overskuelig kontoplan. Du kan bruge momsfri Dinero, uanset om du har Dinero Starter, Dinero Starter+ eller Dinero Pro.

Det kan ske, at din virksomhed på et tidspunkt bliver momspligtig og dermed ikke længere er fritaget moms. Det er intet problem. Med få klik kan du skifte fra den momsfrie version af Dinero til den almindelige (moms-)version.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du omsætter for 50.000 kr. over en 12 måneders periode, vil hele perioden blive momspligtig. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du alligevel ikke skal være momspligtig, selvom du ikke omsætter for over 50.000 kr. årligt.

Er du i tvivl om, vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til din PMV er det, som kan gøre regnskab og bogføring nemmere og mere effektivt, så du kan fokusere fuldt ud på virksomhedens kerneprodukt.

Uanset om du ønsker at ordne regnskabet selv eller lægge det i trygge hænder hos andre, er Dinero løsningen for dig og din personligt ejet mindre virksomhed. I Dinero arbejder vi nemlig hver dag på at forsimple regnskabsarbejdet for små virksomheder.

Med Dinero kan du frit vælge den version, som passer bedst til dine og virksomhedens behov.

Som ejer af en mindre virksomhed kan du fx have megen nytte af Dinero Starter-pakkerne. Her kan du sende ubegrænsede fakturaer og lave ubegrænsede posteringer, uden at du skal have  mange penge op af lommen.

Hvis du ønsker at gøre regnskabsarbejdet endnu nemmere, kan du for et mindre beløb om måneden blive Dinero Pro-bruger. Her får du adgang til over 180 integrationer, en digital bogføringsassistent og meget mere, som gør regnskabet nemt og overskueligt.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram