Regnskabsprogrammet til tømrere

Regnskab i vater? Det kan vi hjælpe dig med, så du kan fokusere meget mere på dine kunder. Med Dinero kan du få et nemt og overskueligt overblik over dit regnskab.

Hammer-nem bogføring

Efter et køb kan du uploade og bogføre dine købsbilag lige med det samme. Det tager under ét minut, og kræver kun få klik at bogføre dine bilag korrekt. Du kan derfor komme hurtigt videre til dine kunder ved at klare bogføringen fra bilen.

Send faktura på SMS

Du kan sende din faktura afsted på SMS til dine kunder med det samme. Det gør det nemt for dig og din kunde, som kan betale med det samme i stedet for at skulle åbne en mail. Du kan også sende påmindelser, rykkere og tilbud med denne funktion.
Opret gratis konto

Bankafstemningen skrues automatisk sammen

Med automatisk bankafstemning sikrer du dig, at regnskabet stemmer. Når du afstemmer banken, matches dine indtægter og udgifter med dine kontoudtog. Du kan dermed bruge mere tid på at udføre dit arbejde i stedet for at bruge tid på regnskab.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Er du i tvivl om, vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi bedst hjælper dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig til en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Hav værktøj og regnskab med dig overalt

Du har altid regnskabet lige ved hånden med vores app. Du kan nemt og hurtigt klare regnskabet på farten, så du hurtigt kan komme videre til næste kunde. Hvorfor spilde tiden på at udføre manuelt regnskabsarbejde, når vi kan gøre det for dig? Download vores app i App Store eller Google Play.

Appen gør det nemt for dig at sende fakturaer og tilbud fra din tablet eller mobil til dine kunder. Det er fleksibelt og nemt at klare regnskabet i bilen eller på sofaen, når du har fri. Det skal være nemt at lave regnskab, så du kan bruge tid på det, du brænder for.

Oftest stillede spørgsmål

Med Dinero regnskabsprogram får du mere tid til at fokusere på det, du brænder for, i stedet for at bruge tid på regnskab. Bogføringen klares nemt og automatisk med alle vores funktioner. Du kan klare bogføring og fakturering på farten, hvilket gør hverdagen for tømrere lettere.

Hvis du vælger Dinero, får du en masse funktioner til regnskabsarbejdet – helt gratis. Ved at downloade vores app kan du klare regnskabet, hvor og hvornår det passer dig.

Ved at vælge Dinero Pro får du adgang til flere funktioner, såsom automatisk bankafstemning, opbevaring af bilag i skyen, samt vores mange integrationer. Der findes derudover en lang række andre funktioner, som kan spare dig for at bruge for meget af din tid på regnskab.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram