Bogfør købsbilag på mobil

Upload, og bogfør dine købsbilag direkte efter købet med Dinero Pro. Det tager under ét minut og få tryk - så har du bogført fx din kvittering og uploadet den til bilagsarkivet. Appen hjælper dig også med at bogføre korrekt.

Bogfør købsbilag på mobilen med Dinero

Klar bogføring af fx boner og kvitteringer via mobilen på farten.

  • Tager under ét minut
  • Hjælper automatisk med bogføringen
  • Upload, og bogfør lige efter købet

Fra køb til bogført bilag på under ét minut

Tiden med forsvundne boner og kvitteringer er fortid. Med mobil-appen kan du uploade og bogføre dine købsbilag i én flydende bevægelse som Pro-bruger. Bilaget uploades automatisk til skyen, når du bogfører, så du nemt kan finde det igen. 

Appen hjælper dig helt automatisk med at bogføre bilaget korrekt. Den henter nemlig alle relevante informationer fra fx din bon takket være bilagsscanneren og tilføjer det – den hjælper også med at bogføre med de rigtige fradrag og på de rette konti. 

Bogføring af købsbilag er én af vores Dinero Pro-funktioner, som gør det meget nemmere at bogføre og holde styr på sit regnskab. Den fjerner manuelle og tidskrævende processer, så du får frigivet tid til at skabe værdi i virksomheden.

Du skal ikke bogføre hver dag, men det er en god idé – og det er nemt med denne smarte mulighed.

Du kan også uploade dine bilag til skyen via mobilen med Starter-pakkerne, men du kan ikke bogføre dem med det samme. Det kræver, at du sidder ved en computer. Du kan i bilagsarkivet også se, hvem der har uploadet bilaget. Det er praktisk, hvis du har tilføjet brugere til dit regnskab.

Sådan gør du

Når du har skannet dit bilag, skal du vælge muligheden “Upload og bogfør”. Herefter skal du blot fortælle appen, hvad du har købt (om det fx er et varekøb eller en småanskaffelse).

Med få tryk har du bogført dit købsbilag, så du ikke skal tænke på det mere – så har appen bogført bilaget og gemt det i bilagsarkivet.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram