CBIT Baker

Slip for selv at skulle lave udtræk og lægge det ind; det bliver gjort helt automatisk.

Cbitbaker logo i gul

Support af integration

support@postool.dk

Om CBIT Baker

CBIT Baker er et kassesystem udviklet specifikt til bagerbranchen.

De har over 130 kunder i Danmark og Nordtyskland, som de blandt andet hjælper med at automatisere salg fra POS systemer, administrative opgaver og produktionsplanlægning. CBIT Baker’s software er udviklet for at spare bagere for både tid og penge. 

Med CBIT Baker får du et kasse- og forretningssystem skræddersyet til bagerbranchen – og så får du support døgnet rundt.

Brugervenlig kasse

CBIT Baker forklarer at deres kassesystem er nemt og intuitivt at bruge. Det sikrer en hurtig betjening af kunder, og alle varer findes nemt. Det integrerede betalingssystem giver en hurtig betjening, der samtidig sikrer, at det rette beløb altid bliver indtastet. Har kunderne spørgsmål til ingredienser, kan det slås op direkte på kassen.

Følg din omsætning

Har du flere filialer, eller bruger du meget tid væk fra din bagerforretning, kan du følge omsætningen via din BAKER-app eller et web-login. Tjenesten holder dig opdateret om salg og varegrupper og gør det muligt at sammenligne salg med tidligere år og måneder, så du får et overblik over, hvordan det går i din forretning.

Hold styr på din indtjening

Ved du, hvor meget du tjener på dine produkter, når der tages hensyn til produktionsomkostninger og spild? Med CBIT Baker kan du se, hvad du tjener på de enkelte produkter.

Cloud-baseret løsning

Med CBIT Baker’s cloud-baserede løsning slipper du for at bekymre dig om nedbrud. Du skal ikke betale for licenser og opdateringer. CBIT Baker’s cloud-løsning sørger for, at der laves en backup af al din data.

Online bestilling

Online bestilling gør det muligt for erhvervskunder at logge ind og foretage bestillinger. Det gør det lettere for dig at planlægge din produktion, det sparer dig for administrativt arbejde – og det øger dine chancer for at sælge mere.

Beløn dine faste kunder

Skal nogle kunder kunne handle til særlige priser eller have adgang til et særligt sortiment, registreres det nemt med CBIT Baker. Kundernes ordrer ryger automatisk ind i systemet og kan nemt tastes ind på den enkelte kunde og faktureres gennem CBIT Baker.

Reducer svindel

Kontanter kan være en stor fristelse for enkelte medarbejdere, og svindel kan være svært at opdage. I CBIT Baker kan du se, om en medarbejder har en adfærd, der indikerer svindel.

Skab din egen kundeklub

Med en kundeklub kan du sende tilbud ud til kunder via e-mail og sms. Kundeklubber kan hjælpe dig med at få loyale kunder. Du kan gøre dig selv mere attraktiv over for dine nuværende kunder, samtidig med at du skaber relation til nye potentielle stamkunder.

Salgsstatistikker

CBIT Baker giver dig statistikker over omsætning pr. medarbejder, pr. vare, filial eller noget fjerde. Med deres statistikmodul får du et godt indblik i din forretning, så du kan følge dine vigtigste parametre.

Bestillinger & spild

Bestillinger og spild kan registreres direkte på kassen. Den endelige bestilling bliver efterfølgende sendt til produktion, hvorefter der automatisk genereres produktionslister og følgesedler.

Målrettet markedsføring

Med CBIT Baker’s trigger-system kan du automatisk sende målrettede tilbud ud på e-mail eller sms til specifikke kunder i din kundeklub. Deres Mix & Match-rabatsystem gør det nemmere at opdatere kassen, så den automatisk registrerer specifikke rabatter.

Nem integration med Dinero
Ved at integrere CBIT Baker til Dinero, slipper du for selv at skulle lave udtræk og lægge det ind – det gøres automatisk. Du sparer altså tid og mindsker risikoen for fejl.

Support af integration

support@postool.dk

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram