Sproom

Send alle de EAN-fakturaer du vil som Pro bruger, eller fem som gratis bruger.

Sproom logo grøn

Support af integration

support@sproom.net

Om Sproom

Dinero er integreret med Sproom. De er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i, at sende elektroniske fakturaer – også kaldet EAN-fakturaer.

Sproom startede tilbage i 2010, hvor EAN-fakturering ikke ligefrem var det mest anvendte til at sende fakturaer i Danmark. I dag er det meget almindeligt, at lidt større firmaer gerne vil modtage fakturaer digitalt. Det kan du sagtens tilbyde dine kunder i Dinero, og fordi Sproom har specialiseret sig i afsendelse af disse, har vi i Dinero valgt dem som leverandør til afsendelse af din EAN-faktura.

For at afsende en EAN-faktura skal du have din kundens EAN-nummer. Det er typisk på 13-cifre.

Dinero og Sproom

Med Dineros Sproom integration kan du, som Dinero Pro bruger, sende alle de EAN-fakturaer, du vil – direkte fra Dinero. Gratis brugere kan sende fem EAN-fakturaer.

Så snart du laver din første EAN-faktura i Dinero, som vist nedenfor, bliver du oprettet hos Sproom.

Det er super nemt at sende en EAN-faktura fra Dinero! Du laver fakturaen præcis, som du normalt ville gøre. Eneste forskel er når fakturaen skal afsendes – her skal du vælge “Send som..” -> “E-faktura (EAN)”, ligesom vist nedenfor.

E-faktura (EAN) i Dinero

Herefter bliver du mødt af nedenstående pop-up. Her kan du tjekke om oplysningerne er korrekte, tilføje kundereference og ordrereference (sidstnævnte hvis din kunde kræver det). Til sidst trykker du på “Send E-faktura”.

Sproom

Fakturaen bliver nu sendt igennem systemerne hos Sproom og lander herefter i din kundes elektroniske postkasse 🙂

Læs mere om EAN-fakturering i Dinero her

Support af integration

support@sproom.net

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram