”Dinero gjorde selv momsret forståeligt”

Praktiske eksempler i rygsækken, fleksible arbejdstider og fede sociale aktiviteter. Hør, hvordan CBS-studerende brugte studiejobbet i Dineros bogholder-support som springbræt til drømmejobbet.


Ved siden af cand. merc. aud.-studiet på CBS har Neel det sidste års tid hjulpet landets små og mellemstore virksomheder med at få styr på moms, fradrag og nyttige fif, når de skal lave deres regnskab i Dinero.

Eksempler fra virkeligheden

Og netop erfaringen med praktisk bogføring og omsætning fra teori til praksis er en ekstra fordel ved at hjælpe til i Dinero, hvis man spørger den nyudklækkede kandidat:

– På studiet fik vi den teoretiske forståelse, men jobbet hos Dinero har givet en kæmpe indsigt i den praktiske side af reglerne, siger hun med henvisning til blandt andet faget ”momsret”, hvor de mange Dinero-eksempler gjorde det indviklede fag noget nemmere at forstå – noget, Neel mærkede, når hun kom tilbage på skolebænken.

Det skyldes blandt andet, at bogholder-chatten hver dag er i kontakt med et hav af forskellige virksomheder, brancher og mennesker, så supporterne kommer ud for at hjælpe og forklare et hav af regler for at servicere lige netop den kunde, der er igennem på chatten.

– Når man skal kommunikere til en tredjepart, der måske ikke forstår, skal det jo være ret basic. Det kræver, man selv forstår hele mekanikken bag. På den måde giver det sindssyg meget rent fagligt at lave rugbrødsarbejdet – og jeg tror, det stiller mig stærkere ude i revisionshusene, siger Neel, der da også har landet drømmejobbet som revisor hos PricewaterhouseCoopers.

Kundehåndtering og kollegialt sammenhold

Men det er ikke kun de rent faglige termer, der er blevet finpudset i Neels tid hos Dinero. For netop hverdagens øvelse i at servicere og kommunikere til meget forskelligartede Dinero-brugere er guld værd at lære – også selvom kunderne i det nye job er i en lidt anden boldgade:

– Bogføringen for små virksomheder har også givet mig en forståelse for kundeservice – og selvom jeg skal sidde med større kunder fremover, er det en fordel at have med sig i rygsækken, ligesom det er smart at vide, hvilke digitale regnskabsværktøjer, der findes ude på markedet, forklarer hun.

Og selvom Neel glæder sig til at begynde sin karriere som færdiguddannet, er der især én ting, hun kommer til at savne ved Dinero:

– Det bliver svært at undvære det gode arbejdsmiljø med meget lidt hierarki, god intern sparring og et særligt sammenhold, hvor mange i Supporten er samme sted i livet, siger hun og fortsætter:

– Men det var fedt at kunne tjene mine penge i et mega fleksibelt startup-miljø, hvor jeg samtidigt er blevet rigtig dygtig fagligt.

Om Neel:

–       24 år

–       Færdiguddannet cand. merc. aud. på CBS, sommer 2019

–       Har fået job hos revisionshuset PricewaterhouseCoopers

–       Har været studentermedhjælper i Dinero et år.

Se, hvilke ledige stillinger vi har lige nu.

Louisa Henchel Vinther
Louisa H. Vinther Dinero
Louisa er Dineros Communications Manager. Her arbejder hun hver dag med at lave kampagner, tænke i brugeroplevelser og udtænke indhold, der gør regnskabslivet som iværksætter bare en tand lettere.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram