CoolPay

CoolPay er en virksomhed der tilbyder en komplet betalingsløsning. Ved det forstås at de både tilbyder betalingsgateway og kortindløsning. Med CoolPay kan du bl.a. modtage Visa-kort og MasterCard.

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 13/06/2023


Hvad er CoolPay?

CoolPay er en komplet betalingsløsning til din webshop. Det er en direkte forbindelse til et netværk af forskelige betalingsmetoder. Der kommer hele tiden nye udvidelser til betalingsnetværket, så de mest efterspurgte betalingsmetoder er tilgængelige for CoolPays kunder.

Hvad tilbyder CoolPay?

De tilbyder både gateway og kortindløsning. Derfor kan du hurtigt komme i gang med betalingsløsningen til glæde for både for dig selv og dine kunder.

Det betyder at du kun behøver at handle ét sted, når du ønsker at modtage betalinger fra eksempelvis VISA og MasterCard.

Betalingsløsninger

Der tilbydes tre løsninger til CoolPays kunder:

  • Startup: Til virksomheder med færre end 3000 transaktioner om året. Alt efter antallet af transaktionerne betaler du et månedligt beløb og en pris pr. transaktion for denne Startup pakke.
  • Pro: Til virksomheder med mere end 3000 transaktioner om året. Med CoolPays Pro pakke betaler du 149 kr. pr. måned samt 0,25 kr. pr. transaktion.
  • Enterprise: For virksomheder med mere end 120.000 transaktioner om året tilbydes enterprise-løsningen.

Hvilke betalingsformer vil jeg kunne tilbyde med CoolPay?

Med CoolPay som din betalingsløsning vil du kunne tage imod mange betalingsformer. Det gælder kortbetaling gennem Visa, Dankort og MasterCard. Derudover gælder det også mobilbetaling gennem MobilePay og Apple Pay. Og yderlige kan du tilbyde afbetalingsordning gennem Klarna.

Integrationer

Det er muligt at integrere med en række webshop integrationer, hvoraf WooCommerce, Magento og Shopify blot er nogle af mange.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram