Sidst opdateret 14/03/2019

Hvordan bogføres en salgsfaktura, som din kunde har betalt kontant?

Hvis du har en faktura, du skal udsende til din kunde, men som allerede er betalt, kan du vælge betalingsbetingelsen “Fakturaen er betalt”. Nedenfor kan du se, hvordan det gøres:

Inde på din faktura kan du ændre i dine betalingsbetingelser. Det gør du ved at klikke på blyanten, som anvist i nedenstående billede.

I feltet “Metode” skal du vælge “Fakturaen er betalt.” Derefter vil fakturaens betalingsbetingelser fremstå som nedenstående billede.

Screen Shot 2016-01-29 at 12.32.53

Når fakturaen er lavet, skal du blot registrere betaling på fakturaen. Det skal du gøre på den dag, du har modtaget pengene på din bankkonto eller kontant.