Automatisk indsendelse af bilag til bilagsarkiv sendt fra Dinero brugere

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Synes du, at det er irriterende at oprette købsfaktura i Dinero, som er sendt fra en anden Dinero bruger?

Nu kan du benytte dig af vores smarte funktion “Dinero-til-Dinero”, hvor dine køb fra andre Dinero brugere automatisk oprettes som kladde i din bilagsliste. Læs nedenfor, hvordan du bruger funktionen.

Guiden er inddelt i 2 punkter:

1. Opsætning af funktionen
  2. Bogføring af købet

Hvordan opsætter jeg Dinero til Dinero?

Tryk på Bilagsarkiv (billedet) øverst i højre hjørne Tilføj ny email. Du skal her tilføje din egen mailadresse. Herefter vil du modtage en mail, som du skal bekræfte, før funktionen virker.

Hvordan bogføres købet så?

Når din mailen er valideret, så vil dine køb fra andre Dinero kunder altid blive oprettet automatisk under fanen Bogføring Bilagsoversigt og inde i bilagsarkivet.

Vi udfylder det meste for dig, så du skal kun tage stilling til, hvad du har købt og herefter trykke på godkend.

Hvis vi ikke har fundet din leverandør, så skyldes det enten, at leverandøren ikke er oprettet, eller at der ikke tilknyttet et CVR nummer til leverandøren. Du skal derfor have oprettet eller tilføjet et CVR nummeret til leverandøren. Dette kan du ændre under fanen “Kontakter”.

Hvis du handler meget med andre Dinero brugere, så vil din hverdag blive en smule lettere med denne funktion 💪🏼

Tips & bonusinfo

• Ønsker du at videresende dine fakturaer på mail direkte til dit regnskab? Se her
  • Se hvordan du uploader bilag her