Momsberegner – Hvordan beregner jeg moms af et beløb?

I denne guide kan du se, hvordan man beregner moms af et beløb vha. vores momsberegner. I nedenstående har vi opstillet nogle momsformler (udfra almindelige moms regneregler), der kan beregne fra eksklusiv moms til inklusiv moms – og omvendt fra inklusiv moms til eksklusiv moms.

Sådan beregner du moms

Tips og bonusinfo om momsberegning

• I Dinero beregner vi den moms, som du skal indberette til skat, ud fra det du har bogført helt automatisk. Du kan se, hvordan det fungerer her.
  • I Dinero kan du skrive dine fakturalinjer inkl. moms, så især dine private kunder slipper for at blive forvirret over, at priserne skrives ekskl. moms. Se mere her.
  • Har du øvrige spørgsmål til moms i Dinero? Se alle vores artikler om moms her.