Sådan opretter du en forening

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 04/08/2021

Så snart du har oprettet en bruger på forsiden af Dinero, kan du oprette et nyt firma på selv samme bruger. Du skal bare være logget ind.

Når du trykker på “Nyt firma”, skal du tage stilling til, om du vil oprette firmaet automatisk fra CVR-registreret eller oprette firmaet manuelt. I eksemplet her vælger vi at oprette firmaet manuelt.

Når du vælger “Opret dig manuelt”, skal du tage stilling til, om foreningen er skattepligtig eller ej.
Er foreningen ikke skattepligtig, får du automatisk den simple versionen af Dinero til foreninger; en mere simpel udgave af kontoplanen og en række funktioner, der gør programmet mere overskueligt for et lille foreningsregnskab.

God fornøjelse 🙂

Tips & bonusinfo:

Anvender du allerede Dinero og vil flytte til vores foreningsversion så se guiden her
Se hvordan du bogfører foreningens udgifter med Dinero Crowd her
Se her hvordan din kontoplan ser ud i en forening.