Dinero-partner skærer din administration væk


Klokken er 10.30 på IEX-kontoret, og tempoet er højt. IEX tilbyder integration mellem webshops og regnskabssystemer, og teknikerne vender lige nu mulighederne for at levere regnskabs-integration til en kunde med en PrestaShop-webshop, som har en række specielle behov. De forskellige løsningsforslag bliver afvejet nøje, og et konkret oplæg til kunden bliver sat sammen.

Telefonen ringer ofte på IEX-kontoret, som er beliggende i et rart kontormiljø i Albertslund. Virksomhedens medstifter Niel Rokkjær (billede) sidder klar til at svare, når han ikke jonglerer mellem en strøm af mails og den daglige drift af IEX, der efterhånden kræver mere og mere tid i takt med virksomhedens hurtige vækst:

Niel Rokkjær fra IEX

– Hos IEX sidder vi altid klar til at varetage spændende integrationsopgaver. Vi ved nemlig, hvor vigtig automatisering er for virksomhederne, og vi efterkommer stort set alle tænkelige integrationsbehov. Vi er stolte af at spare kunderne for tusindvis af timers tastearbejde og frigive tid i en travl arbejdsdag, siger Niel Rokkjær.

Specialister i webshopintegration

Virksomheden trækker tråde tilbage til 2005, hvor Niel startede webbureauet Mediastyle. Ud af de komplekse integrationsopgaver, der løbende landede hos bureauet, opstod IEX. IEX kom derfor til verden som en selvstændig virksomhed, der udelukkende leverer integrationer mellem eksempelvis Dineros regnskabsprogram og webshopsystemer som WooCommerce, Magento eller Shopify.

I dag kan en typisk webshopejer spare timevis af tastearbejde hver måned ved automatisk at overføre og bogføre ordrerne fra webshoppen til Dineros regnskabsprogram med en IEX-integration.

Dinero-partner fra starten

IEX har været med i folden som Dinero-partner, siden det blev muligt at oprette integrationer til regnskabssystemet. Niel ser i dag Dinero som en essentiel samarbejdspartner og et vigtig led i virksomhedens ambition om at skære unødvendigt administrationsarbejde væk:

– Som first-movers med shopintegration til Dinero har vi hele tiden set et stort potentiale i samarbejdet. Det betyder, at vi i dag har en bred palette af shop-integrationer til Dinero, som rammer den brede brugerskare. Den gode sparring og synergi i samarbejdet betyder, at vi har kunnet tænke langsigtet og videreudvikle integrationerne til de mange specifikke formål, siger Niel Rokkjær.

På IEX-kontoret arbejder programmørerne intenst. Nye features, der gør det endnu lettere at drive webshop, kommer løbende på tegnebrættet og bliver kodet af IEX-teamet, som altid sætter en ære i at levere de løsninger, som Dinero-brugerne efterspørger.

Rabat på Dinero-integration

Indtil den 31. marts kan du bestille en IEX-integration, hvor du får de første tre måneder helt gratis. Tilbuddet gælder for alle Dinero-integrationer undtagen Shopify og DanDomain.

Du kan bestille integrationen på denne side.

Henrik Alexandersen
Henrik Alexandersen Dinero
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram