Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Aktiv Fundraising ApS

Hvad din laver virksomhed?

I Aktiv Fundraising ApS arbejder vi med projektudvikling og fundraising til foreninger, organisationer osv. Det kan typisk være udvidelse af idrætshaller, anlæg af aktivitetspladser, udvidelse af klubhuse, klimasikringer, byudvikling, bevaringsværdige bygninger og skibe o.lign. men også sociale projekter og kunstneriske projekter.

Vi guider vore kunder igennem hele processen fra idé og frem til fuld finansiering og udbetaling af midler fra fonde. Typisk er vi inde og facilitere en udviklingsproces i starten, hvorefter vi hjælper med at samle tanker og idéer til et konkret projekt, som er egnet til at søge fondsmidler på.
Derpå udarbejder vi ansøgningsmateriale til fondene og får søgt fondene til kundernes projekter.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er helt overordnet set at skabe rammer for gode og aktive liv for mennesker hele livet. Det gør vi ved at hjælpe de mange idéer, der florerer rundt om i hele landet, hele vejen til realisering.
Der er mange aktive mennesker i foreningerne rundt om i landet, som har stor forstand på det som deres forening arbejder med og står med idéer til hvordan de kan gavne mange flere mennesker. Men det er kun få af dem der aner hvordan de skal komme videre med deres idé i forhold til finansiering. Hvordan får de fondsmidler til deres projekt? Det er her vi kommer ind i billedet og kan hjælpe dem til at gøre projektet relevant for nogle fonde og dermed hjælpe dem med realiseringen.
Når vi efterfølgende kan se idéen ført ud i livet og se en masse glade mennesker blive involveret i det, så er vi for alvor lykkedes med vores vision.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg valgte at springe på helt fra starten, da det kun var til fakturering for at teste det af. Dengang brugte jeg et andet system, som jeg synes var meget kompliceret og så fra starten frem til at det blev et fuldt regnskabsprogram.
Jeg flyttede ret hurtigt væk fra det gamle program og til det nye, da man i Dinero slipper for en masse besværligheder, som man i andre regnskabsprogrammer kan bruge timer på at få til at stemme og så er man ovenikøbet ikke sikker på at det er helt korrekt.
Så jeg skiftede helt klart fordi at det gør min bogføring nemmere og med større præcision end ellers.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er flere funktioner jeg fristes til at fremhæve her, men de to vigtigste er Dinero Crowd og Chat/Supportfunktionen.
Dinero Crowd gør bogføringen meget hurtig, da langt de fleste bilag scannes og det meste data overføres automatisk, ligesom den selv foreslår hvor og hvordan den skal bogføres. Det gør at man lynhurtigt kan komme i bund med en stak bilag til bogføring.
Derudover er jeg vild med at chatfunktionen ikke kun hjælper med hvordan man lige bruger programmet, men at jeg rent faktisk kan få hjælp til selve bogføringen og hvordan jeg bør gøre i forskellige situationer. Bare denne ene funktion tjener jo prisen hjem hvert år på Dinero Pro i forhold til sparede udgifter til min revisor!
Så hvis jeg skal pege på én funktion, må det vel næsten være Chat/Supporten!

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Som travl iværksætter i en virksomhed der bare vokser og vokser, så er det ikke lige bogføringen der altid ligger øverst i prioriteringen. Dog kan jeg godt lide at have fingeren på pulsen og have styr på bogføringen, så jeg ikke kommer månedsvis bagud. Derfor er det vigtigt for mig at det er en let og hurtig proces at føre bogføringen ajour.
Det kan jeg gøre hurtigt og nemt med Dinero. Desuden kan jeg stort set altid få support på de tidspunkter jeg vælger at bogføre på. Det er nemlig ikke altid mellem 8 og 16 på hverdage. Det er typisk på skæve tidspunkter og her kan jeg stadig få fat i supporten. For når først jeg har fat i bilagene, så er det irriterende at skulle lægge det væk igen og vente flere dage på svar, før man kan komme videre.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.