Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

  • Navn: Janne Dannerup
  • Title: Psykolog
  • Firma: JMD Psychological Consulting
  • Web:

JMD Psychological Consulting

Hvad din laver virksomhed?

Jeg har en Privat psykolog praksis i Aalborg, og ser også klienter online. Jeg ser individuelle klienter, par og familier, for rådgivning,terapi, coaching, og karrierevejledning.
Det er et privilegium at hjælpe mine klienter til at forstå dem selv og deres situation bedre, opdage mulighederne, udvikle strategier til at overvinde forhindringer og opnå den mest optimale livsoplevelse. Mine klienter kommer gennem de forskellige sundhedsforsikringer, eller betaler selv. Jeg giver rabat til studerende.

Hvad er jeres vision?

Min vision er, som altid, at hjælpe mine klienter til det bedst mulige liv, hvad enten deres udfordringer ligger i arbejdet, parforholdet, familien, socialt, eller livsstilen.
Jeg støtter folk i at håndtere stress, depression, lavt selvværd, usikkerhed, traumer, svære relationer, social angst, seksuelle problemer, fysiske begrænsninger, børneopdragelse, skilsmisse, og meget mere.
Jeg arbejder også med ledelses udvikling i firmaer og organisationer, for at forebygge/afhjælpe medarbejderstress og uhensigtsmæssige relationer.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Da jeg skulle starte min praksis i Danmark, gennemgik jeg alle de regnskabsprogrammer jeg kunne støve op. Jeg havde hidtil brugt Pastel Accounting, men var ikke tilfreds med programmet. Da jeg afprøvede den gratis version af Dinero, opdagede jeg at de fleste af de opgaver der før havde taget så meget af min tid, pludselig var automatiserede, gennem Dineros brug af skabeloner. Selvfølgelig tog det mig kun et par dage at beslutte mig for et abonnement, så jeg kunne bruge de smarte integrationer. Mine private klienter er f.eks. meget glade for at kunne betale med MobilePay. Skattepakken er også meget fin, og det at jeg kan lægge købsbilag op via min mobilapp er simpelthen brilliant. Dineros support team er altid på pletten, med hurtige og præcise svar, når jeg har et spørgsmål.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg sender rigtigt mange fakturaer ud hver uge, og det er så dejligt nemt og hurtigt at tilføje nye klienter/firmaer. Det er også nemt at simpelthen kopiere en faktura, for at skabe en ny til mine gengangerklienter, selv på mobilappen. Betalingsregistreringen er så nem, det er faktisk umuligt at lave fejl.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg kunne nævne mange aspekter af Dinero, der gør min hverdag lettere, men det vigtigste er nok at tiden jeg bruger på bogholderi er skåret ned til mindre end en trediedel, siden jeg begyndte at bruge Dinero, og at jeg samtidig har totalt overblik over alle aspekter af mit regnskab. Selvangivelsen har altid føltes som en byrde, men med Dinero er det så let som en leg, og næsten hyggeligt at udføre… tænk at jeg kan sige det… vildt! Tak for et supergodt regnskabsprogram, og tak for at i altid er i gang med at videreudvikle det.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.