JMD Psychological Consulting

JMD Psychological Consulting

“Betalingsregistreringen er så nem, at det faktisk er umuligt at lave fejl.”

Janne Dannerup

  • Firma: JMD Psychological Consulting
  • Titel: Psykolog
  • Web:

Hvad din laver virksomhed?

Jeg har en psykologpraksis i Aalborg og ser også klienter online. Jeg ser individuelle klienter, par og familier for rådgivning, terapi, coaching og karrierevejledning.

Det er et privilegium at hjælpe mine klienter til at forstå dem selv og deres situation bedre, opdage mulighederne, udvikle strategier til at overvinde forhindringer og opnå den mest optimale livsoplevelse.

Hvad er jeres vision?

Min vision er altid at hjælpe mine klienter til det bedst mulige liv, hvad enten deres udfordringer ligger i arbejdet, parforholdet, familien, socialt, eller livsstilen.

Jeg støtter folk i at håndtere stress, depression, lavt selvværd, usikkerhed, traumer, svære relationer, social angst, seksuelle problemer, fysiske begrænsninger, børneopdragelse, skilsmisse og meget mere.

Jeg arbejder også med ledelsesudvikling i firmaer og organisationer for at forebygge/afhjælpe medarbejderstress og uhensigtsmæssige relationer.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Da jeg skulle starte min praksis i Danmark, gennemgik jeg alle de regnskabsprogrammer, jeg kunne støve op. Jeg havde hidtil brugt Pastel Accounting, men var ikke tilfreds med programmet.

Da jeg afprøvede den gratis version af Dinero, opdagede jeg, at de fleste af de opgaver, der før havde taget så meget af min tid, pludselig var automatiserede gennem Dineros brug af skabeloner.

Selvfølgelig tog det mig kun et par dage at beslutte mig for et abonnement, så jeg kunne bruge de smarte integrationer. Mine private klienter er fx meget glade for at kunne betale med MobilePay. Skatteopgørelsen er også meget fin, og det, at jeg kan lægge købsbilag op via min appen, er simpelthen brilliant. Dineros support team er altid på pletten med hurtige og præcise svar, når jeg har et spørgsmål.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg sender rigtigt mange fakturaer ud hver uge, og det er så dejligt nemt og hurtigt at tilføje nye klienter/firmaer. Det er også nemt at kopiere en faktura for at skabe en ny til mine gengangerklienter, selv på appen. Betalingsregistreringen er så nem, det er faktisk umuligt at lave fejl.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg kunne nævne mange aspekter af Dinero, der gør min hverdag lettere, men det vigtigste er nok, at tiden, jeg bruger på bogholderi, er skåret ned til mindre end en tredjedel, siden jeg begyndte at bruge Dinero, og at jeg samtidig har totalt overblik over alle aspekter af mit regnskab.

Selvangivelsen har altid føltes som en byrde, men med Dinero er det så let som en leg og næsten hyggeligt at udføre… tænk at jeg kan sige det… vildt! Tak for et supergodt regnskabsprogram, og tak for at I altid er i gang med at videreudvikle det.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram