Lennart Øster fra Bridge
Bridgr logo blå

Bridgr.net

“Jeg elsker at jeg ikke skal holde styr på, hvilken konto jeg skal bogføre på. Det hjælper Dinero med.”

Lennart Øster

Hvad laver din virksomhed?

Med bridgr.net hjælper vi med at bogføre alle dine salg via Stripe 100% automatisk. Bridgr kan yderligere bruges som salgsplatform af f.eks. online ydelser, hvilket giver en komplet slagskanal uden du skal kode noget som helst.

Betaling foregår på bridgr.net, hvilket gør at det eneste kunden skal sætte op, er et link til betaling af deres produkter.

Hvad er din vision?

Missionen med bridgr er at gøre bogføring til en automatiseret proces, hvor man som bruger, ikke skal bruge tid på det. Når det er sat op, så kører det bare.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Dinero har flere fordele og er årsagen til at jeg har valgt dem som første integrationspartner.

Stabil platform, der virker. Det er yderst vigtigt at der ikke opleves fejl som bruger af et regnskabssystem.

Det er nemt at bruge. Selv hvis man ikke er regnskabsuddannet kan man bruge Dinero da du får så meget hjælp i det daglige via de smarte funktioner at det er en leg. Hvis det driller eller noget går galt, sidder de klar i chatten nærmest døgnet rundt og hjælper altid.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Jeg har ikke kun en favorit. Jeg elsker at jeg ikke skal holde styr på hvilken konto jeg skal bogføre på. Jeg skal bare skrive hvad bilaget er og så klarer Dinero resten.

Og så deres livechat. Hver gang jeg får lavet en fejl eller ikke ved hvordan jeg skal gøre, så er hjælpen lige ved hånden og de hjælper sågar med at oprettelse af kassekladder.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg bruger Dinero næsten hver dag. Enten via deres App, som giver en godt overblik og en hurtig måde at håndterer enkelte bilag eller lave en faktura.

Selve programmet er jeg glad for, fordi det ikke er tungt og kedeligt. Det giver et godt og hurtigt overblik over min økonomi, udestående faktura og det er meget intuitivt at bruge.Det var logik at lave bridgr, så det matcher simpelheden i Dinero og målet er at man som kunde ikke skal bruge tid i bridgr, men kan nøjes med at se pengene rulle ind i Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram