Ubegrænsede posteringer i kassekladde

Med Dinero har du ubegrænset antal posteringer, så du altid kan foretage afstemninger og kontroller, som er et krav ifølge bogføringsloven. Du kan nemt bogføre med skabelonerne, hvis reglerne ikke sidder på rygraden

Kassekladde i Dinero

Bogfør direkte i kassekladden selv eller med skabeloner

  • Ubegrænsede posteringer
  • Giv revisor og bogholder direkte adgang
  • Bogfør nemt med skabeloner
Kom i gang med det samme

Kassekladde til den daglige bogføring

En kassekladde er en metode til at postere sine bilag på. Alle Dinero-brugere har ubegrænsede posteringer, så der er plads til det hele. Kassekladden kaldes også for en kasserapport. Den hjælper dig med løbende at foretage afstemninger og kontroller, som er et krav ifølge bogføringsloven. 

Det kræver som regel et godt indblik i regnskab og bogføringsreglerne, hvis du vil bogføre direkte i kassekladden – det er typisk kun revisorer og bogholdere, som gør det. Vi har lavet forskellige genvejstaster til kassekladden, som sparer dig for meget tid.

Din Assistent klarer al bogføringen med ét klik fra dig. Det gælder også alle posteringer i kassekladden. Hvis du bruger flerbrugeradgang, kan du under posteringer se, hvem der har oprettet den, ligesom du i Bilagsarkivet kan se, hvem der har uploadet filen.

Hvis du vil indlæse filer fra fx din bank eller dit lønsystem, skal du have Dinero Pro.

Du kan bruge bogføringsskabeloner i stedet for kassekladde

Med Dinero behøver du ikke kende bogføringsreglerne for at bogføre korrekt i kassekladden. Det hjælper blandt andet vores skabeloner og anlægskartotek dig med. 

Bogfør korrekt med Dineros:

De mange forskellige funktioner og integrationer hjælper dig med at bogføre alle køb og salg. Vi hjælper gerne med Skatteopgørelsen, hvor du får serveret alle tal, så de er lige til at kopiere ind. Har du brug for hjælp til årsregnskabet, hjælper vi også gerne med det.

Når du bogfører et aktiv, skal du også lave en afskrivning. Det bogfører systemet automatisk for dig som Pro-bruger. Det gælder også ved større køb, som skal afskrives over flere år.

Giv din revisor og bogholder direkte adgang

Det er som regel kun revisorer og bogholdere, som bruger kassekladden i det daglige. Det kræver nemlig et godt kendskab til reglerne for bogføring. Giv din revisor og bogholder adgang til dit regnskab, så de nemt kan hjælpe dig – og selv taste og se nøgletal.

De får også mulighed for selv at trække rapporter, de skal bruge, når de hjælper dig med fx skat og moms. Det gør det nemmere for jer begge, så du sparer både tid og penge.  

Har du ikke en revisor eller bogholder? Find en revisor nær dig, som allerede kender Dinero med vores praktiske oversigt. Her kan du få hjælp til stort og småt, når du har brug for det.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram