Tim Petersson fra Linkcia
Linkcia logo brugerudtalelse

Linkcia ApS

“Dinero gør bare min hverdag nemmere – Mindre manuelt arbejde, giver mere tid til at tjene penge.”

Tim Petersson

Hvad laver din virksomhed?

Vi driver en række affiliate hjemmesider, hvor fokus er produktsammenligning. Endvidere har vi også forskellige online services.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er at lave passive indtægtskilder. Derfor er Dinero’s API en vigtig spiller når vi udvikler services. Det er med til at gøre det nemt og enkelt.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg er egentlig blevet anbefalet det af en god ven, som var faldet for alt den gode service og nemme håndtering af bogføring. Det er ligeledes det jeg selv efterfølgende er forelsket i.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det automatiske system til at finde de forskellige konti, som bilag skal posteres på.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Det er bare meganemt at lave bogføring, med de prædefineret skabeloner rammer jeg nemt det jeg skal bruge, og når et bilag uploades, så finder Dinero selv ud af forskellige muligheder for kontoer, man skal blot vælge hvad det er man har købt.

Dinero har en super support. Når man sidder sent om aftenen og får moms regnskabet på plads, eller det er deadline for selvangivelsen, så er Dinero supporten din bedste ven når du møder ting du ikke er vant til at bogfører. 

Når regnskabet er på plads, så er det nemt at få momsregnskabet over i skat.dk, det sker takket være den nye funktion som gør, at man med enkelte klik nemt kan overføre det det til Skat, og samtidigt bogfører det i regnskabet.

API’en gør det nemt at lave online services, fordi man relativt nemt at kode sig til en løsning der automatisk laver bogføring for dig. Jeg har tidligere anvendt faktura systemer i CMS’s, men ved at lade Dinero udsende fakturaen bliver det hele bare meget nemmere, og det kan nemt kodes med deres API.

Det er ren luksus, at opleve hvordan Dinero løbende kommer med tiltag der matcher samfundets nuværende situation. Fx har de under Corona lavet en mulighed for at hente dokumentation for tab af omsætning, således at det kunne være rigtig nemt at søge om det, hvis behovet skulle være til stede.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram