Thomas Iversen fra Nem Programmering
Nem Programmering logo

NemProgrammering.dk

“Kort sagt, så bruger vi ikke nær så meget tid på bogføring, som vi hidtil har gjort.”

Thomas Iversen

Hvad laver din virksomhed?

NemProgrammering.dk er en tjeneste hvor undervisere kan sælge deres viden via online kurser. NemProgrammering.dk har i dag mere end 50 danske online kurser hvoraf en stor del er udarbejdet af selvstændige undervisere, som sælger deres kurser på portalen.

På NemProgrammering.dk finder du blandt kurser indenfor Excel, WordPress, SQL, SEO, Power BI, Java og meget mere.

Fælles for alle kurser er, at de er IT-orienteret, og NemProgrammering.dk er således en platform hvor privat personer og medarbejdere i virksomheder nemt og billigt at opkvalificere deres it-kundskaber via online kurser.

Kurserne kan ses hvor og hvornår de passer kursisterne, og der er ikke en udløbsdato på deres adgang. Så snart man har købt adgang, har man adgang til kurser for altid.

Hvad er jeres vision?

Visionen er at skabe en platform, hvor undervisere nemt kan sælge deres viden til en pris der både er til at betale for private og virksomheder.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Bank-integrationen er klart en af mine favoritter. Tidligere kunne jeg bruge timevis på at finde frem til der hvor banken og min likvide beholdning ikke stemte – den tid bruger jeg ikke mere, da det altid stemmer.

Bilags-import funktionen via mail bruger jeg også en del, og det har også gjort det meget lettere at holde styr på bilag og nytte dem til de rigtige betalinger.

Hvorfor har du valgt Dinero?

I første omgang valgte vi at bruge det fordi det var gratis op til en bestemt omsætning. Det fungerede godt for os, da vi ikke vare sikre på om Dinero var det rigtige for os og om vi overhoved havde brug for et regnskabsprogram

Da vi nåede omsætning-grænsen, stod det klart at Dinero var alle pengene værd.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Kort sagt, så bruger vi ikke nær så meget tid på bogføring, som vi hidtil har gjort. Bogføring er desværre et nødvendigt onde, og derfor er Dinero et kærkomment redskab, der minimerer den tid vi skal bruge på det.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram