Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Workaway.dk

Hvad laver din virksomhed?

I WorkAway arrangerer vi arbejdsrejser for iværksættere. Det er fortrinsvis til Spanien vi rejser til, og på tider af året hvor vejret er godt og solen er varm. Her kan du komme afsted til sol, pool og dejlig spansk mad, uden at Dinero spytter fakturaen retur 😉
Der er 20-25 deltagere på en tur. De er fra meget forskellige brancher, men fælles for dem er altid et positivt livssyn, vilen of drivet til at udvikle deres forretning og en interesse i at hjælpe andre med deres virksomhed.
Oftest er vores destination en gammel vingård nord for Barcelona, hvor der er lavet godt internet, poolen har udsigt over dalen og der er en meget dygtig spansk kok. Overnatning ser i værelser med 2-4 senge, men det er sjældent der man opholder sig, da der er mange små kroge i huset hvor man kan sidde og der er to store rum med plads til mange. Man kan endda sidde ved poolen med sin bærbare, da nettet også dækker der. 4-5 gange i løbet af ugen afholdes der sessions, hvor man kan dele en udfordring og få andres indspark til en løsning, eller det er med fokus på andres gode tip til salg eller tools.
Prisen for deltagelse dækker fra vi mødes i lufthavnen og til du er retur samme sted. Du skal altså ikke have penge op af lommen på turen. Se pris på WorkAway.dk

Hvad er din vision?

Konceptet startede i 2012 og er siden da blevet holdt meget i den oprindelige ånd. Vores mål er at lave 4 ture om året med nogle af danmarks sejeste iværksættere, så de sammen får et netværk der sparker r*v.

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi har valgt Dinero, da det er brugervenligt og nemt at bruge. Der er flexibilitet så fakturaer kan oprettes på farten, og billag kan bare fotograferes så er de i systemet. Har du prøvet at være på en firmarejse og når du kommer hjem, så er kufferten fuld af billag der skal sorteres. Det kommer man let udenom med Dinero.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Helt klart at man bare fotograferer sin kvittering, og så er den i systemet.
Supporten skal dog også nævnes. Det at der sidder folk der faktisk har forstand på regnskab, og som kan hjælpe dig.
Og lige endnu en ting, at man i oversigten over sendte fakturaer kan se om de er blevet set af modtageren. Det letter mit arbejde meget med at finde ud af hvorfor en faktura ikke er betalt.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Jeg kan sende fakturaer og afstemme med betalinger. Min bogholder taster så alle udgifter. Det gør det let for mig at vi begge kan tilgå samme system – og at det kan gøre fra alle steder i verden. Hvis der er en kunde der ikke modtager en faktura, så får jeg også en besked, så jeg kan undersøge om der er noget galt.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.