God og billig erhvervskonto

Som Dinero-bruger kan du få en erhvervskonto hos vores samarbejdspartner, Nykredit. Kontoen er skræddersyet til iværksættere, og du får alle fordelene til en skarp pris.

Opret erhvervskonto

Priser fra

99 kr

pr. måned + evt. oprettelsesgebyr

 • Online oprettelse på kun 15 min.
 • Betalingskort (Mastercard Debet)
 • Adgang til net- og mobilbank
 • Forbind konto med dit Dinero-regnskab
 • Få svar på under 24 timer

Vi er stadig i en testfase. Derfor vil der være nogle branchekoder, som ikke kan ansøge. Kan du ansøge, vil “Erhvervskonto” fremgå under menupunktet “Bank”.

Hvorfor en erhvervskonto?

En erhvervskonto er fundamental for iværksættere – men dyr at oprette. Det vil vi lave om på! Derfor har vi sammen med Nykredit skabt en god, enkel og billig erhvervskonto, som er særligt udviklet til selvstændige og mindre erhvervsdrivende.

Se mere om alle fordelene, og opret en konto allerede i dag. Det tager kun 15 min., og du har svar indenfor 24 timer.

Vi har kun åbnet op for 5.000 virksomheder. Du kan se menupunktet under “Bank”, hvis du er blandt de første virksomheder. Erhvervskontoen er tilgængelig for alle brugere med Dinero Total – hvis de bliver godkendt.

Ansøg på under et kvarter


Perfekt til dig med en
PMV eller et ApS med én ejer

Sammen med Nykredit har vi sammensat en erhvervskonto med NemKonto, net- og mobilbank, Mastercard Debet, ubegrænsede gratis standardoverførsler – og alle de andre kernefunktioner, du som selvstændig med et PMV eller ApS med én reel ejer har brug for. Kom godt i gang – uden at betale en halv bondegård!

Ansøg om din erhvervskonto

Se, om du kan ansøge

Billig erhvervsbank – nok funktioner!

Erhvervskontoen er specielt udviklet til selvstændige og erhvervsdrivende, så du kun får det, du har brug for. Vi har fjernet personlig rådgivning og mulighed for overtræk (kassekredit), som typisk er de største omkostninger ved erhvervskonti. Tilbage står en god og simpel erhvervskonto til en knivskarp pris. Får du brug for flere funktioner, kontakter du bare Nykredit.

Med erhvervskonto gennem Dinero og Nykredit får du:

 • Betalingskort (Mastercard Debet)
 • Adgang til net- og mobilbank
 • NemKonto
 • Tilmelding af betalinger til betalings-, leverandør- og overførelsesservice
 • Indlånsrente på 0% (op til 100.000 kroner)
 • Mulighed for at forbinde erhvervskonto med Dinero
 • Ubegrænsede gratis standardoverførsler

Vores samarbejde med Nykredit er stadig i test. Det betyder, at der er åbnet op for knap 5.000 virksomheder. Hvis du er blandt de første virksomheder, kan du se menupunktet i dit Dinero-regnskab under “Bank”. Der er åbnet op for alle Dinero Total-brugere – også nye.

Hvad koster en firmakonto?

Erhvervslån Billede 1

Dinero Starter

199,-

Pris i DKK pr. måned.
4.000,- i oprettelse

Erhvervslån Billede 2

Dinero Pro

99,-

Pris i DKK pr. måned.
1.000,- i oprettelse

Erhvervslån Billede 3

Dinero Total

99,-

Pris i DKK pr. måned.
0,- i oprettelse


Ansøg om din erhvervskonto nu!

Det hele foregår online i én hurtig og samlet proces. Det tager kun 15 minutter, og du får svar inden for 24 timer.

Vi har åbnet op for 5.000 virksomheder. Hvis du er en del af de første virksomheder, kan du se menupunktet under “Bank” i dit Dinero-regnskab.

Sammenligning – priser på erhvervskonti

Nykredit med Dinero ProLunar SoloRevolut GrowDanske Bank*Sydbank**
År 12.188 DKK2.450 DKK2.400 DKK4.674 DKK3.406 DKK
År 21.188 DKK2.450 DKK2.400 DKK1.674 DKK1.668 DKK
Total3.376 DKK4.900 DKK4.800 DKK6.348 DKK5.074 DKK

Priser er inkl. oprettelsesgebyr år 1, mens det udelukkende er den månedlige abonnementspris år 2. Priser for Danske Bank og Sydbank er gennemsnitspriser, da de har forskellige priser, afhængigt af forskellige faktorer. Priserne er sidst opdateret i 2021.

* Danske Banks oprettelse afhænger af, om du er privatkunde eller ej. Er du privatkunde, koster oprettelsen 2.000 DKK, og er du ikke privatkunde, koster det 4.000 DKK. I vores sammenligning har vi taget udgangspunkt i en oprettelse på 3.000 DKK (gennemsnit). Deres månedlige pris afhænger blandt andet af, om du er privatkunde hos dem og af, hvor mange konti du har brug for. Prisen ligger mellem 0-279 DKK. I vores sammenligning har vi taget udgangspunkt i en månedlig pris på 139,5 DKK (gennemsnit).

** Sydbanks priser afhænger af forskellige faktorer. Er du “Favorit” koster oprettelse 3.995 DKK og månedsgebyr 235 DKK, er du “Favorit 3” koster oprettelse 3.995 DKK og månedsgebyr 235 DKK, er du “Favorit 5” koster oprettelse 1.395 DKK og månedsgebyr 175 DKK, er du “Favorit 7” koster oprettelse 795 DKK og månedsgebyr 115 DKK, er du mellem 18-29 år koster oprettelse 795 DKK og månedsgebyr 115 DKK, er du “Favorit 10” koster oprettelse 595 DKK og månedsgebyr 95 DKK, er du private banking-kunde koster oprettelse 595 DKK og månedsgebyr 0 DKK. I vores sammenligning har vi taget udgangspunkt i en oprettelse på 1.738 DKK (gennemsnit) og månedsgebyr på 139 DKK (gennemsnit).

Det praktiske

Virksomhedskonto, erhvervskonto eller firmakonto. Kært barn har mange navne, men det er de samme regler, der gælder, uanset hvad du kalder den. Det er fx ikke et krav at have erhvervskonti, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed. Vi anbefaler dog altid, at du har en separat erhvervskonto til din virksomhed, så du ikke blander din privatøkonomi og virksomhedsøkonomi sammen.

Med vores nye billige erhvervskonto får du alle fordelene for et mindre beløb hver måned. Vokser din virksomhed, så du får brug for flere funktioner og rådgivning, kan du altid kontakte Nykredit og finde en god løsning. Så hold dig ikke tilbage med at oprette en konto, hvis du har store ambitioner.

Oftest stillede spørgsmål

 1. Der er ikke noget lovkrav om, at du skal have en erhvervskonto til en personlig ejet virksomhed. Det er dog ofte et krav fra bankerne.

  Bankernes egne regler for en erhvervskonto skyldes, at de skal leve op til reglerne for bekæmpelse af hvidvask.

  Selskaber skal have en separat erhvervskonto, så selskabets økonomi ikke blandes sammen med privatøkonomien.

 2. Du kan ansøge om erhvervskontoen gennem Dinero, hvis du kan se menupunktet “Erhvervskonto” under “Bank” (se billedet) i dit regnskab.

  Adgang til erhvervskonto i app Dinero regnskabsprogram

  Vi har lige nu åbnet op for 5.000 virksomheder, men vi arbejder på kunne give endnu flere virksomheder mulighed for at få erhvervskontoen.

 3. Flere banker har en negativ rente for de penge, du har stående på kontoen. Med vores erhvervskonto er der ingen negativ rente på beløb op til 100.000 kroner.

 4. Vores erhvervskonto er for alle virksomheder, som har et CVR-nummer. Det betyder også, at du kan få en konto til din virksomhed, hvis du er studerende.

 5. Der er ingen skjulte gebyrer. Faktisk får du en erhvervskonto uden gebyrer med vores konto.

  Priserne er lave og gennemskuelige. Du får en erhvervskonto fra 99 kroner om måneden samt et mindre beløb i oprettelse.

 6. Du kan ikke få vores erhvervskonto med kassekredit til de skarpe priser.

  Muligheden for en kassekredit er nemlig en af de helt store omkostninger ved en erhvervskonto. Hvis du ønsker en erhvervskonto med kassekredit, tilbyder Nykredit også det.

 7. Hvis du på et tidspunkt vil lukke din erhvervskonto, som du har oprettet gennem os, er processen ligesom med en privatkonto. Send fx en meddelelse om lukning via netbanken.

  Reglerne kan variere fra bank til bank. Husk moms og skatteregnskab, hvis du også lukker din virksomhed.

 8. Det betalingskort som du kan få gennem vores samarbejde med Nykredit, er et Mastercard Debit. Det skyldes at det ikke er muligt at trække over på denne type betalingskort.

 9. En erhvervskonto er en bankkonto, som er tilknyttet virksomhedens CVR-nummer. Erhvervskontoen er til virksomhedens drift og daglige betalinger, og den bruges som virksomhedens NemKonto. Det er obligatorisk for selskaber at have en erhvervskonto, så selskabets økonomi ikke blandes sammen med ejernes privatøkonomi.

 10. Du skal vælge en bank til erhverv, du er tryg ved, og som samtidig kan give dig de bedste vilkår. Få banker kan tilbyde en erhvervskonto til så lav en pris, som vi kan sammen med Nykredit. Og selvom prisen er lav, får du stadigvæk alle de funktioner, du skal bruge som selvstændigt erhvervsdrivende.

 11. Du skal have en erhvervskonto, hvis du har et selskab. Det er ikke et lovkrav med en erhvervskonto, hvis du har en personlig ejet virksomhed. Nogle banker stiller dog krav om en erhvervskonto i stedet for at bruge en ekstra privat konto i banken til virksomheden.

 12. Det er ikke et krav, at du har dine private konti i Nykredit, hvis du vil have vores erhvervskonto. Der kan være tilfælde, hvor du vil få bedre vilkår, hvis du også har dine private konti i samme bank.