Find en revisor i Faaborg

I Faaborg er der 10 revisorer, som er vant til at bruge Dinero. Ved at klikke på de enkelte revisorer på listen kan du se, hvordan de er bedømt. Du har også mulighed for at vælge en anden revisor i Syddanmark – alle i vores kartotek er vant til at bruge vores regnskabsprogram, når de hjælper deres kunder.

Er du på jagt efter en erfaren revisor i Faaborg?


En erfaren revisor er guld værd, når der skal være styr på regnskaberne i din virksomhed, eller når du har brug for økonomisk rådgivning.

Men hvordan finder du den bedste revisor til at hjælpe din virksomhed? Og hvad skal du være opmærksom på, når du skal ud at hyre en revisor i Faaborg, eller et hvilket som helst andet sted i landet?

Vi vil gerne give dig et par råd med på vejen, når du skal vælge, hvem du vil hyre som revisor i din virksomhed.

Tre gode råd til at finde den bedste revisor til din virksomhed


1. Forhør dig om regnskabsprogrammer
Uanset om du søger en revisor i Faaborg eller et andet sted i landet, er vores første og bedste råd til dig, at du undersøger, hvilke programmer den enkelte revisor har erfaring med at bruge.

Bruger du, ligesom mange andre mindre virksomheder, Dinero, er det en rigtig god idé at vælge en revisor i Faaborg, der også har et solidt kendskab til regnskabsprogrammet Dinero.

Det øger nemlig chancen for, at I får et godt samarbejde, og det kan lette jeres kommunikation betydeligt, når I begge ved, hvordan Dinero fungerer.

2. Find en revisor tæt på dig – gerne i din by
Driver du virksomhed i Faaborg? Så vil det give rigtig god mening, at du gør en indsats for at finde en revisor med adresse i Faaborg.

Det vil gøre det nemmere for jer at stikke hovederne sammen, og I vil også nemmere kunne mødes med kort frist, hvis der skulle opstå et behov for det. Det, at I hører til i den samme by, vil helt sikkert gøre, at I vil mødes lidt oftere, og det vil kun gøre jeres samarbejde bedre.

3. Stol på din mavefornemmelse
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hver især har det bedre med nogle mennesker end med andre. Har du en følelse af, at du taler godt med den første revisor i Faaborg, du tager kontakt til, så er det rigtig fint. Siger din mavefornemmelse dig, at det bliver et samarbejde, der er op ad bakke, så er det måske bedre at gå videre til den næste i rækken.

Find revisorer i andre byer i Syddanmark

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram