Find en revisor i Svendborg

I Svendborg er der 24 revisorer, som er vant til at bruge Dinero. Ved at klikke på de enkelte revisorer på listen kan du se, hvordan de er bedømt. Du har også mulighed for at vælge en anden revisor i Syddanmark – alle i vores kartotek er vant til at bruge vores regnskabsprogram, når de hjælper deres kunder.

Find revisorer i Svendborg klar til at hjælpe dig


Har du et årsregnskab, der trænger til at blive gået efter i sømmene? Eller har du problemer med at få dit regnskab til at gå op? Så er det helt sikkert en revisor i Svendborg, du skal have fat på.

Hvis du bruger regnskabsprogrammet Dinero, kan du helt selv udarbejde (års)regnskaber. Men det kan stadig være rart med en hjælpende hånd i form af en revisor i Svendborg, hvis du vil være helt sikker på, at alt stemmer. Af den grund har vi her på siden fyldt vores kartotek med revisorer i Svendborg, der alle kan deres kram, når det kommer til Dinero.

Find din kommende revisor i Svendborg lige her hos Dinero.


Hvad er forskellen på en bogholder og revisor i Svendborg?


Er du i tvivl om, hvad en bogholder og en revisor laver? Definitionen af de to fagfolk overlapper ofte, men det er ikke helt det samme, de i realiteten laver.

Hvilke opgaver har en bogholder?
En bogholder tager sig af de mere almindelige opgaver i forbindelse med bogføring. Det vil sige, at han eller hun laver fakturaer, udarbejder regnskaber med mere, før det bliver sendt til en revisor.

Hvilke opgaver har en revisor?
En revisor rådgiver og vejleder dig i forbindelse med dit regnskab. Han eller hun kan hjælpe med skat, forhandling og en masse andet. En revisor har altså en lidt længere liste over kompetencer, end bogholderen har.

Overordnet kan du< sige, at en bogholder udarbejder opgaver, hvor en revisor reviderer og rådgiver dig i forbindelse med regnskaber.

Vi har gjort det nemt for dig at finde en revisor i Svendborg På siden her kan du helt selv udforske dine muligheder. Vi har sørget for at vise, hvordan de forskellige revisorer i Svendborg rangeres, samt hvor de befinder sig. Vores smarte kortfunktion gør det altså meget nemmere at finde en revisor i Svendborg tæt på dig.

De forskellige revisorer i Svendborg, du finder her på siden, er selvfølgelig kendte i Dinero, så du får fat i en revisor, der kan tage et kig på dit regnskab direkte i Dinero uden problemer.

Udforsk lidt, læs om de forskellige revisorer i Svendborg, og find en revisor, der matcher dine behov.

Find revisorer i andre byer i Syddanmark

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram