Ingen begrænsninger på kontakter

Uanset om du vælger Dinero Starter eller Dinero Pro til din virksomhed, får du et ubegrænset antal kontakter. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal opleve nogen begrænsninger for kontakter i dit regnskabsprogram.

Ubegrænsede kontakter med Dinero

Få det fulde overblik over kunder og leverandører med ubegrænsede kontakter.

  • Ingen begrænsninger
  • Få det fulde overblik
  • Helt gratis

Lad dig ikke begrænse

Dineros regnskabsprogram giver dig ingen begrænsninger på dit antal af kontakter. Du kan med andre ord oprette lige så mange kontakter, som du har lyst til og få det fulde overblik over de kunder og leverandører, du handler med.

På den måde er dine kontakter samlet ét sted. Du skal altså aldrig tænke på, om du når et maksimum, når det kommer til antallet af kontakter – den energi kan du bruge på at pleje dine kontakter eller øge dit salg. Du kan også nemt og hurtigt tilføje kontakter via vores mobil-app.

Hvis du opretter dine kontakter med et mobiltelefonnummer, tilføjer vi det automatisk, når du sender fakturaen som sms.

Gratis for både Starter & Pro

Når vi ikke vil begrænse antallet af bl.a. kontakter for dig, skyldes det, at Dinero er regnskabsprogrammet til selvstændige og iværksættere, som i forvejen ofte kæmper for at få hjulene i gang. Desuden ønsker vi heller ikke, at du skal belemres med uforudsete udgifter, så snart du får flere kontakter i stald – for det betyder jo ofte, at din forretning er i vækst, og at du får nye samarbejder og handelspartnere.

Netop derfor tilbyder vi ubegrænsede kontakter i alle versioner af Dinero. Så slipper du for løbende at tælle antallet af kontakter – i stedet kan du lægge dit fokus på kerneforretningen.

Husk, at uanset hvilken version af Dinero du bruger, får du ubegrænsede salgsfakturaer samt ubegrænsede posteringer.

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram