Hold styr på kunderne med CRM-modulet

Saml alle informationer, kunderabatter og krav til fakturaer ét sted. I Dinero har vi et integreret CRM-modul, som hjælper dig med at holde styr på kunderne, så du fx slipper for post-its og fysiske papirer

CRM-modul i Dinero

Giver dig et praktisk overblik over aftaler og rabatter på kunder

  • Nemt at holde styr på kontakter
  • Bliv mindet om særlige aftaler
  • Ubegrænsede noter

Et CRM-modul til at holde styr på dine kunder

Har du en kunde, hvor du skal have specifikke ting med, når du sender en faktura? Har du lavet faste eller midlertidige aftaler, som du skal huske? Eller er det noget helt tredje, som er rart at have noteret på kunden? Så er vores (mini-)CRM-modul lige noget for dig. 

I CRM-modulet kan du nemlig holde styr på aftaler, rabatter og meget andet. På den måde slipper du for post-its, fysiske oversigter og aftaler g(l)emt i en mail. Du har ubegrænsede noter, ligesom du også har et ubegrænset antal kontakter

En anden smart funktion i Dinero er vores CVR-integration. Vi trækker nemlig data direkte fra CVR-registret, så dine kunders oplysninger er korrekte ved oprettelse. Har du tidligere brugt et andet system? Så kan du importere dine kontakter (og produkter) til Dinero. Det sparer dig for en masse tid og manuelt arbejde. 

Hvis kunden fx vil have særlige ting på fakturaen, kan du nemt tilpasse den med fakturadesigneren – og du kan selvfølgelig lave flere skabeloner, så du sparer endnu mere tid. 

Funktionen kan bruges af alle Dinero-brugere

Ligesom med mange af vores andre funktioner kan alle Dinero-brugere bruge CRM-modulet. Det er nemlig en del af både Dinero Starter og Dinero Pro, så alle kan få glæde af det. 

Modulet er en integreret funktion, som du finder under fanen “Kontakter”. Her kan du skrive en kort note om eventuelle rabatter eller særlige aftaler med kunden. Det tager ingen tid, og du kan lige så hurtigt slette noten igen, når du ikke længere har brug for den.

Har du allerede et CRM-modul? Så har vi sandsynligvis en integration til det. Vi har nemlig mere end 150 integrationer – og flere kommer løbende til. Se alle CRM-integrationer.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram