Smart CVR-integration

Du behøver aldrig være nervøs for, om dine egne eller kundernes oplysninger er korrekte i Dinero. Vi trækker nemlig data direkte fra CVR-registret, så du slipper for manuelt tastearbejde og undgår fejl

CVR-integration i Dinero

Sikrer, at alle oplysninger og data altid er korrekte

  • System-til-system adgang
  • Data direkte fra CVR-registret
  • Korrekte oplysninger ved oprettelse

Med vores CVR-integration er oplysningerne altid korrekte

CVR-integrationen er en integreret del af Dinero. Det betyder, at både dine egne og kundernes oplysninger altid er korrekte, når I oprettes i Dinero – hvis I begge har opdateret virk.dk ved eventuelle ændringer. Det, synes vi, er ret smart. 

Når du opretter dig, henter vi automatisk forskellige virksomhedsoplysninger fra CVR-nummeret. Det sparer dig for en masse tastearbejde. Vi gør selvfølgelig det samme, når du opretter dine kunder i systemet. Husk, du får ubegrænsede kontakter i Dinero, og du har mulighed for at importere kontakter fra et andet system. 

Det er lige så nemt at holde styr på kontakterne, når de er oprettet, som det er at oprette dem. Du får nemlig et (mini-)CRM-modul med Dinero, så du altid kan holde styr på særlige aftaler og relevant information. 

Det er blandt andet på grund af CVR-integrationen via API, at du faktisk er klar til at sende din første faktura på få minutter med Dinero. Automatiseringer og høj brugervenlighed gør, at du hurtigt kan sætte dit regnskab op, så du er klar til at bogføre. CVR-integrationen fungerer også i mobil-appen.

Blot én af de mange smarte integrationer og funktioner

Vi har integrationer til mange systemer, så du fx kan få automatisk bogføring af salg, lønsystem, betalingsløsninger og data direkte fra CVR-registret. Vi har over 150 integrationer – og der kommer løbende flere til. 

Nogle af integrationerne i Dinero:

Hvis du har Dinero, gemmer vi også altid dine bilag i skyen

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram