Import/eksport af kontakter og produkter

Vi har gjort det nemt at importere og eksportere dine kontakter og produkter, så du hurtigt er klar til at bogføre og fakturere. Med få klik kan du oprette alle de kontakter og produkter, du har behov for.

Import/eksport af kontakter og produkter i Dinero

Det er nemt og hurtigt at få styr på kontakter og produkter

  • Importér dine kontakter med få klik
  • Opret produkter med nem import
  • Du kan altid få hjælp i Dinero

Importér/eksportér kontakter – og hold overblikket – i Dinero

Med Dinero får du ubegrænsede kontakter. Det betyder fx, at du kan oprette alle de kunder, du har behov for. Det kan også være foreningsmedlemmer, som du bruger til vores abonnementsfakturering

Det er nemt at importere kontakter fra andre systemer. Du skal ikke andet end eksportere en CSV-fil (Excel) med alle kundeoplysninger fra det system, du gerne vil flytte fra – og så importere den til Dinero. Du kan se en trin-for-trin-guide via linket. På siden med “Kontakter” kan du også nemt eksportere dine kontakter, hvis du har brug for det.

Importér og eksportér kontakter i Dinero

Vi har udviklet et (mini-)CRM-system i Dinero, så du altid kan holde styr på kontakterne, uanset hvor mange du har. Det hjælper dig også med at huske særlige aftaler, rabatter og meget andet. 

Overfør alle dine produkter med vores nemme import

Kunderne skal selvfølgelig have nogle produkter. Derfor har vi gjort det nemt at importere dine produkter til Dinero. Importen laver du under “Salg” -> “Produkter”. Du skal også bruge en CSV-fil, hvis du vil importere produkter. Den kan du typisk downloade fra systemet, du flytter fra. 

Hvis du ikke har en CSV-fil med produkter, kan du selv oprette dem på flere måder – under “Salg” -> “Produkter” og direkte på en faktura. Vi har lavet en guide til at oprette produkter, du kan bruge. Ligesom med kontakter kan du nemt eksportere dine produkter med Dinero. 

Importér og eksportér produkter i Dinero

Overvejer du at flytte regnskab til Dinero?

Går du med tanker om at flytte dit regnskab til Dinero, så du også får gavn af de mange smarte funktioner og integrationer? Vi flytter dit regnskab helt gratis – og vi hjælper gerne med at importere kontakter og produkter, så det hele er klar. 

Vi synes selv, der er mange gode grunde til at vælge Dinero. Men hvad er det bedste regnskabsprogram for dig? Sammenlign os med de mest brugte regnskabsprogrammer – og spor dig ind på, hvilket der passer netop dig bedst.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram