Automatisk faktura-tracking

Følg med i, om din kunde har set fakturaen eller ej – det tracker vi nemlig automatisk for dig. Det gør det nemmere for dig at følge op på sløve og dårlige betalere, så du kan få dine penge.

Faktura-tracking i Dinero

Følg nemt og hurtigt op på manglende betalinger i en travl hverdag

  • Simpelt og praktisk overblik
  • Trackes gennem mailsystemet
  • Bevis ved eventuel inkasso

Har kunden set fakturaen? Det har du altid styr på i Dinero

Du har sendt en faktura efter et veloverstået stykke arbejde. Og tiden går. Du hører ikke noget fra kunden, og pengene lader vente på sig. Med faktura-tracking kan du løbende følge med i, om kunden har set din faktura eller ej. Det tracker vi nemlig gennem mailsystemet – også når du sender fakturaen som sms

Hvis han ikke har set den, kan du sende en venlig påmindelse, når betalingsfristen er overskredet. Du har også mulighed for at sende en rykker, hvis du vil det. Du kan nemt gøre begge dele med vores integrerede rykker-modul.

Betaler kunden slet ikke sin regning efter flere påmindelser og rykkere, har du som Pro-bruger mulighed for at sende ham til inkasso – som også er en indbygget funktion i Dinero. Med vores faktura-tracking har du altid bevis på, at kunden har set fakturaen. 

Faktura-tracking er en del af vores mange faktureringsfunktioner

Bogføring og fakturering er selvfølgelig en del af fundamentet i Dinero. Vi har altid haft et mål om, at begge dele skal være så nemt og brugervenligt som muligt. Derfor er mange af vores funktioner for både Dinero Starter- og Pro-brugere.

Du kan få overblikket over funktionerne til fakturering – og alle de andre – på vores funktionsside. Det er nemlig ikke kun inkasso og rykker-modulet, som gør livet nemmere med Dinero. 

Hvis du bruger EAN-fakturering, behøver du faktisk slet ikke tænke på, om kunden har set fakturaen eller ej. Her sendes den nemlig direkte ind i deres IT-system, så den ikke ender g(l)emt i en mailboks eller på en tilfældig post-it. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram