Nemt og brugervenligt rykker-modul

Du har altid det fulde overblik over forfaldne fakturaer i rykker-modulet. Her kan du også med få klik sende påmindelser og rykkere til kunden – vi sørger for at tilføje de korrekte renter og gebyrer for dig

Rykker-modul i Dinero

Send påmindelser og rykkere med korrekte renter og gebyrer på ingen tid.

  • Send rykkere og påmindelser med få klik
  • Altid korrekte renter og gebyrer
  • Mulighed for kompensationsgebyr (B2B)

Få styr på manglende betalinger med vores rykker-modul

I Dinero har du altid et godt overblik over forfaldne fakturaer – “Salg” -> “Forfaldne”. Her kan du fx se, hvornår du har sendt fakturaen, og hvornår kunden overskred betalingsfristen (forfaldsdatoen). Har du forskellige betalingsfrister på kunderne? Det er heller ikke noget problem med Dinero.

I første omgang er det en god idé at minde kunden om, at de ikke har betalt fakturaen til tiden. Det gør du direkte i rykker-modulet med få klik. Hvis du stadig ikke får dine penge, er det tid til at sende en rykker.

Nogle gange betaler kunderne kun det oprindelige beløb – selvom du har sendt en rykker med renter og gebyrer. Det er op til dig, om du vil acceptere det. Hvis du vil det, skal du slette renter og gebyrer på salgsfakturaen. Det har vi også gjort nemt for dig i modulet. 

Vi sørger automatisk for rykkergebyr og -rente på fakturaen

Har du fuldstændig styr på rykkerreglerne? Bare rolig, det behøver du heller ikke. Det har vi nemlig, og vores rykker-modul er altid opdateret, så det overholder gældende regler for blandt andet renter og gebyrer – og med din Assistent kan du sende korrekte rykkere med ét klik.

Vi beregner dem automatisk for dig, så det er nemt at sende en eventuel rykker. Der er forskel på, om det er til en privat- eller erhvervskunde. Ved erhvervskunder kan du fx tilføje et kompensationsgebyr, som du kan læse mere om i næste afsnit. 

Vi har faste renter og gebyrer, vi bruger, når du sender en rykker. Du kan ændre disse, hvis du har brug for det. Når du ændrer standard rykker-indstillingerne, bruger vi i stedet disse på dine rykkere – du skal dog være opmærksom på, at der er regler for, hvor høj en rente og gebyr, du må tage. 

Tilføj kompensationsgebyr ved B2B-salg i rykker-modulet

Når du må rykke erhvervskunder for betaling, har du mulighed for at tilføje et kompensationsgebyr. Det er et fast beløb, som er en kompensation for den tid og de ressourcer, du har brugt på at indkræve pengene – det er dog heldigvis nemt  med vores rykker-modul.

Det er op til dig, om dine kunder både skal betale rykkergebyr, renter og kompensation. Når du har sat flueben ved “Medtag kompensationsgebyr”, klarer Dinero resten. 

Betaler kunden stadig ikke – send direkte til inkasso

Selvom du har sendt flere påmindelser og rykkere, har du stadig ikke fået betaling. Det er irriterende, men du kan heldigvis hurtigt sende fakturaen til inkasso i rykker-modulet. 

Inkasso-funktionen er nemlig også en integreret funktion i Dinero. Hjælpen er derfor kun få klik væk, og den koster som udgangspunkt intet. Det kan du læse mere om via linket.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram