Nem håndtering af inkasso

Mangler du betaling fra en kunde, og har kunden ikke reageret på dine rykkere? Så opret en inkassosag med ét enkelt klik med Dinero Pro.

Inkasso i Dinero

Opret inkassosag direkte fra dit regnskabsprogram med kun ét enkelt klik.

  • Opret inkassosag med ét klik
  • Hiv hele din hovedstol hjem
  • Få nem bogføring

Inkasso med Dinero

Med Dinero Pro kan du gøre brug af vores inkassosamarbejde med inkassobureauet Collectia nemt og hurtigt. Har du forgæves forsøgt at inddrive en manglende betaling fra din kunde? Og har du sendt mindst to rykkere, uden at du er lykkedes med at få betalingen i hus? Så kan du sende denne kunde til inkasso for at få inddrevet betalingen – ganske nemt og direkte fra dit regnskabsprogram.

Du trykker bare på knappen “Opret inkassosag”, som er tilgængelig ved en forfalden faktura, der allerede er sendt mindst to rykkere for (og hvor den seneste rykker er mindst ti dage gammel.)

Hvad koster det?

Selve oprettelsen af en inkassosag hos Collectia koster dig intet. Såfremt Collectia henter den manglende betaling hjem, får du hele hovedstolen, altså fakturaens total, samt eventuelt egne pålagte rykkergebyrer og renter retur.

Gebyrer, renter og inkassoomkostninger, som Collectia selv pålægger din kunde, går til Collectia. Altså koster selve inddrivelsen dig ikke noget, da omkostningerne alene tillægges den manglende betaler. Dette gælder for danske kunder.

Hvad så, hvis Collectia ikke henter pengene hjem?

Hvis Collectia ikke formår at inddrive pengene, har hele processen været omkostningsfri for dig, hvis du vælger ikke at gå videre med sagen. Collectia kan komme med en vurdering af, hvor stor sandsynlighed der er for, at du får dine penge hjem, og ud fra vurderingen får du en række muligheder for videre inddrivelse af dine penge.

Læs mere om det – og om processen for udenlandske kunder og eventuel indsigelse fra kunden – lige her.

Inkasso- og rykkerintegrationer

Med Dinero Pro har du også adgang til vores mange integrationer. Her får du blandt andet mulighed for at sætte din håndtering af inkasso på autopilot eller stå for din inddrivelse helt selv. Find alle vores inkassointegrationer her

Bogføring af inkasso-inddrivelse

Du kan selvfølgelig også bogføre din inkassoinddrivelse i Dinero. Har du fx sendt en faktura til inkasso og efterfølgende modtaget en afregning eller faktura fra inkassobureauet med inddrivelsen, så hop over og læs vores guide til, hvordan du bogfører en inkassoinddrivelse.

Sådan gør du i Dinero

Se i videoen herunder, hvordan du med få klik kan sende dine kunder til inkasso, såfremt de ikke betaler deres faktura og rykkere:

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram