Kunde- og leverandørsaldolister

Med kunde- og leverandørsaldolister får du det komplette overblik over skyldige beløb på en nem og overskuelig måde. Er der fx tale om en enkeltstående manglende betaling eller en eventuel dårlig betaler.

Kunde- og leverandørsaldolister
i Dinero

Få overblik over, hvem der skylder dig penge, og hvad du skylder leverandører

  • Overblik over kunders skyldige beløb
  • Kontoudtog på kunde/leverandør
  • Se skyldige beløb til leverandører

Få overblik over dine kunders skyldige beløb

Skylder dine kunder dig penge? Det kan du nemt se under “Kontakter” -> “Kundesaldoliste” i Dinero. Her har du et samlet overblik over kunders skyldige beløb. Du kan også lave kontoudtog for den enkelte kundes (debitors) eventuelle skyldige beløb. 

Vil du se kontoudtog for en specifik periode? Så vælger du bare perioden i datovælgeren i toppen af kontoudtoget – klik på “Se kontoudtog” inde på den enkelte kunde. Du kan hente det som PDF og CSV-fil. Du kan også sende kontoudtoget som en vedhæftet PDF direkte til kunden.

Du kan nemt importere kontakter fra andre systemer til Dinero – og du har ubegrænsede kontakter, så du kan importere/oprette alle dem, du har behov for. Du kan også tilføje små noter til kontakterne – fx rabatter eller særlige aftaler – i det indbyggede CRM-modul.

Hvad skylder du leverandører?

Vil du gerne have et overblik over, hvad du skylder dine leverandører (kreditorer)? Det gør du også under “Kontakter”. Her skal du blot vælge “Leverandørliste”. Så får du vist alle dine leverandørers skyldige beløb. Her kan du også lave kontoudtog på en specifik leverandør. 

På leverandørsaldolisten for den enkelte leverandør kan du se alle bevægelser på denne. Du kan hente leverandørsaldolisten som CSV-fil og PDF. 

Hvad bruges kunde- og leverandørsaldolisterne til?

Kundesaldolister og leverandørsaldolister giver dig overblik over dine debitorer og kreditorer på en nem og overskuelig måde. Hvis du har givet din revisor adgang til regnskabet, kan han også nemt se, hvem du skylder penge, og hvem der skylder dig. 

I Dinero har vi et integreret rykker-modul, hvor du kan se status på de enkelte fakturaer – og kan sende påmindelser og rykkere. Med kundesaldolister får du et samlet overblik på kunden. Er det en enkeltstående manglende betaling, eller er det nødvendigt at sende kunden til inkasso? Det kan du bedre danne dig et indtryk af med listen. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram