Regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed

Brug mindre tid på regnskab og få mere tid, til din enkeltmandsvirksomheds kerneprodukt. Med Dinero får du mere tid til det, der virkelig tæller for dig.

Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

Med Dinero får du et brugervenligt regnskabsprogram uden begrænsninger på fakturaer, posteringer og kontakter. Du kan sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik m.m.

Er du lønsumspligtig? Det beregner Dinero automatisk for dig, så det er lige til at indberette og betale. Læs mere om lønsum i Dinero.

Nem bogføring

Har du fx købt blomster? Indtast beløbet og vælg, om blomsterne er købt til en ansat, til forretningslokale, til videresalg eller til forretningsforbindelser. Så bogfører Dineros system automatisk købet – og sikrer dig de rigtige fradrag.

Bogføring på autopilot

Med en af Dineros mange integrationer, kan du sætte regnskabet på autopilot og lette din hverdag endnu mere. Har du eksempelvis en webshop, eller et kasseapparat, kan du med vores integrationer få dette bogført.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Få mere tid til din enkeltmandsvirksomhed

Et regnskabsprogram til din virksomhed skal gøre hverdagen nemmere. 

I din enkeltmandsvirksomhed er bogføring vigtigt, men det skal gerne være noget, som nemt og hurtigt kan overstås, så du kan fokusere på dine kunder og skabe værdi i virksomheden. Bogføring i din enkeltmandsvirksomhed kan klares nemt og enkelt med Dinero som en solid regnskabspartner.

Regnskabsprogram til din enkeltmandsvirksomhed

Dinero er lavet til iværksætterne og de selvstændige, og netop derfor ønsker vi ikke at du skal opleve regnskab, som en forhindring for at drive enkeltmandsvirksomhed.

Med Dinero kan du, som enkeltmandsvirksomhed, derfor få et regnskabsprogram som ikke har begrænsninger for fakturaer, posteringer og kontakter. Du kan nemlig sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik m.m. 

Økonomisystem til enkeltmandsvirksomhed

Som enkeltmandsvirksomhed har du ofte ansvaret for mange af virksomhedens aktiviteter, såsom salg, markedsføring, produktion samt sidst men ikke mindst, regnskab og økonomien. Dinero er lavet med målet om at gøre dit regnskab så let som muligt og give dig endnu mere tid til det der virkelig tæller for din virksomhed.

Med Dinero får du et økonomisystem der hurtigt giver dig det økonomiske overblik, uanset hvor du befinder dig, da du med vores mobilapp altid kan følge dit regnskab på farten. 

Gør din bogføring og regnskab endnu lettere

Selvom du kan komme rigtig langt med Dinero Starter-pakkerne, kan du gøre bogføringen endnu lettere for dig selv med Dinero Pro. Her får du blandt andet ubegrænset adgang til Dineros bogføringsassistent. Denne hjælper dig med at bogføringen sker på den korrekte konto i dit regnskab, så du får de rigtige fradrag for moms og skat.

Med Dineros automatiske bankafstemning kan du spare endnu mere tid og manuelt arbejde, når du skal have regnskabet til at stemme.

Desuden får du adgang til en lang række integrationer, som er med til at sætte dit regnskab endnu mere på autopilot og lette din hverdag yderligere. Har du eksempelvis webshop, kasseapparat, lønsystem, betalingsløsninger eller andet kan med vores integrationer få automatisk bogføring for disse.

Bogføring af B-skat for enkeltmandsvirksomheder 

Når du har en enkeltmandsvirksomhed, kan du komme ud for at skulle betale B-skat af virksomhedens overskud. B-skat betales af B-indkomsten 10 gange om året via B-skatterater. 

Du kan nemt bogføre en B-skattebetaling i Dinero regnskabsprogram. Du kan bogføre din B-skat i Dinero ved at anvende vores skabelon, der gør det muligt for dig at komme i mål med bogføringen af B-skat med ét klik.  

Support til enkeltmandsvirksomhed og små virksomheder

Hos vores kyndige og hjælpsomme support, kan du som Dinero Pro- bruger få bogføringshjælp alle 365 dage om året fra kl. 8 til 23. Vi ved, at det oftest kan være ydertidspunkter, at du som enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed, kan have behov for hjælp. Derfor får du muligheden for online bogføringshjælp året rundt.

Der sidder bogholdere klar på chatten til at besvare alle typer af almindelige bogføringsspørgsmål. Samtidig får du adgang til over 200 hjælpeartikler, så du ikke skal bruge store penge på en revisor, når du er tvivl om almindelige bogføringsspørgsmål.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Med Dinero regnskabsprogram sparer du tid på regnskabet, så du kan fokusere endnu mere på det, du virkelig brænder for. Du får et overskueligt økonomisk overblik, og muligheden for at holde styr på bogføringen.

Dinero tilegner sig langt de fleste brancher, og er derfor en optimal løsning for enkeltmandsvirksomheder.

Med Dinero Starter-pakkerne får du et regnskabsprogram, hvor du får mere tid til at være selvstændig. Vores App giver dig mulighed for at klare regnskabet, hvor og hvornår det passer dig.

Med Dinero Pro får du adgang til endnu flere tidsbesparende funktioner, som er uundværlige for din enkeltmandsvirksomhed. Du får bl.a. fuld adgang til bogføringsassistenten, bogføringssupport alle årets dage, samt adgang til en lang række integrationer.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram