Spring til indholdet

Integration til
Mentoclub

Slip for manuel indtastning af dine økonomitransaktioner og få i stedet disse automatisk overført til Dinero.

Om Mentoclub

Mentoclubs system til at administrere din forening eller sportsklub, med Mentoclub er der taget hånd om alt lige fra hjemmeside, medlemskartotek, kommunikation til jeres medlemmer, automatisk kontingentopkrævning og meget mere.

Med Mentoclub får du:

  • Ét samlet system til at håndtere alt hvad I har brug for.
  • Ét system der er skræddersyet efter jeres behov.
  • Ét system hvor brugervenlighed vægtes højt, alle skal kunne anvende Mentoclubs system uden at man behøver at være ekspert eller modtage undervisning.
  • Ét system med integreret hjemmeside, der virker på alle platforme.
  • Ét system der løbende udvikler sig og hvor kundernes idéer og ønsker høres.

Med Mentoclubs integration til Dinero bliver dine økonomitransaktioner overført til Dinero konteret og klar til bogføring. Dermed slipper du for at bogføre de transaktioner der går igennem Mentoclub manuelt i Dinero, hvorved du sparer tid, undgår at lave fejl og altid nemt har et opdateret overblik over din forening/virksomheds økonomi.

Hvordan fungerer integrationen

Du sender nemt og hurtigt dine transaktioner med ét klik fra Mentoclub til kassekladden i Dinero. Konteret og klar til bogføring.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du ønsker at koble din Mentoclubs løsning sammen med Dinero, bedes du kontakte Mentoclub på info@mentoclub.com, hvorefter de vil assistere med at koble de to systemer sammen.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?