Jyske Bank

Jyske Bank er en af de største banker i Danmark, og af danske banker er det kun Danske Bank, der rent størrelsesmæssigt slår Jyske Bank.

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 23/07/2021

Forbind din konto i Jyske Bank med dit regnskab i Dinero – så kan du endnu nemmere se, om det bogførte stemmer med ind- og udbetalinger på din bankkonto.
Se, hvordan du forbinder Dinero med Jyske Bank.

Hvad er Jyske Bank?

Med hovedsæde i Silkeborg har Danmarks næststørste pengeinstitut siden begyndelsen i 1967 taget store skridt mod at blive en af de mest indflydelsesrige banker i landet. På trods af bankens størrelse har der i 2018 været kapitalmæssige problemer, der dog med bankens salg af ejerandelen på 38,5 % i Nordjyske Bank skulle være løst.

Jyske Bank har enormt fokus på IT, og direktør Anders Dam udtalte i juni 2018 at banken satser “meget, meget hårdt på IT.” Banken, og Anders Dam især, er da også kendt for at søsætte IT-relevante initiativer. Som netop det kommer tydeligt til udtryk ved første øjekast, da bankens hjemmeside opererer med et mere digitalt udtryk end andre banker.

Digitale selvbetjeningsløsninger og teknologiske tiltag

Ikke overraskende tilbyder Jyske Bank en lang række digitale selvbetjeningsløsninger. Banken har for ganske nyligt præsenteret et helt nyt teknologisk tiltag, nemlig Jyske Munnypot, der er en investeringsrobot.

Jyske Munnypot er en online investeringsløsning, der skal ses som et alternativ til en opsparing, hvor du har penge stående. Med Jyske Munnypot sætter man nemlig et mål for, hvor meget man vil spare op. Dermed hjælper Jyske Munnypot en til at nå netop det mål.

Investeringsrobotter har haft en stigende popularitet i andre lande, men om det bliver en succes i Danmark må tiden endnu vise, da tiltaget er helt nyt. Jyske Bank og direktør Anders Dam lægger ikke skjul på, at der er langt flere IT-tiltag på vej. Derfor må vi da også forvente at se interessante tiltag fra banken i fremtiden.

Jyske Bank tilbyder alle de samme digitale selvbetjeningsløsninger, som vi kender fra andre banker som netbank og mobilbank. Banken har i et led på at overskueliggøre hverdagen og månedens uger for sine kunder også præsenteret applikationen Weekly. Hvor man uge for uge kan danne sig et minutiøst overblik over sit forbrug.

Hvad tilbyder Jyske Bank?

Jyske Bank tilbyder altså en lang række digitale selvbetjeningsmuligheder, som vi kender det fra mange andre store banker i dag. Men der er en række teknologiske tiltag, der adskiller Jyske Bank fra andre banker, når alt kommer til alt. Banken tilbyder ganske almindelige bankaktiviteter, og dertil tilbydes der finansiering til bil, leasing eller huskøb for bankens kunder.

Jyske bank rådgiver og vejleder i pensionsopsparinger, arv, gaver, bilkøb vs. leasing, lån og investering. Dermed er det altså en alsidig bank, og de mange muligheder gør banken attraktiv for dens kunder, da de har mulighed for at samle deres finansieringer hos én bank.

Hvis du vil læse om en mere lokal bank som Lån og Spar bank, klik her

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram