Læsetid: 2 minutter

Sådan fungerer vores bilagsarkiv

Bilagsarkivet er en funktion til alle Dinero Pro-brugere, der gør det muligt at uploade ét eller flere bilag af gangen til et samlet bilagsarkiv.

Det betyder, at du i programmet får et bedre overblik over dine kvitteringer og lynhurtigt kan vælge og bogføre dem fra dit regnskab.

Sådan fungerer bilagsarkivet

Du kan nu uploade dine bilag ved hjælp af en “træk og slip”-funktion.

Har du et billede eller en mappe liggende på dit skrivebord, kan du trække den ind i Dinero, hvorefter den starter uploadningen til bilagsarkivet.

Når bilaget er trukket ind i Dinero, kan du finde en oversigt over dit indhold i toppen af Dinero under bilagsarkivets ikon.

Modtager du ofte fakturaer på din mail, har vi gjort det muligt for dig at videresende regningerne direkte ind i dit bilagsarkiv. Det er smart 🙂

1. Opsætning (kun første gang)
Gå til dine integrationer ved menuen i venstre side.

I højre side af skærmen trykker du på “Ny email”.

Giv emailen et navn – så får du din helt egen unikke emailadresse, som du kan sende dine bilag til.

2. Videresend din email

I vores tilfælde har vi modtaget en kvittering fra Kvickly på mail. Denne kvittering trykker vi nu videresend til. Bagefter vælger vi vores nye email.

Hos de fleste emailudbydere har du mulighed for at gemme din unikke emailadresse som en fast kontakt. På den måde behøver du ikke at huske den fremover 🙂

Når du har uploadet dine billeder til bilagsarkivet har du mulighed for at vælge dem når du opretter et bilag. Det vil sige ligemeget om du opretter et køb eller anvender en af vores skabeloner kan du vælge den.

Bogføring af bilaget

Tryk på fanen “bogføring” -> “opret køb” -> “vælg fil fra bilagsarkiv”.

Du får nu en oversigt over alle oprettede bilag og kan vælge et fra listen.

Når bilaget er valgt, er du klar til at udfylde dit købsbilag.
I dette tilfælde har bilagscanneren selv udfyldt beløb samt dato.

Når det resterende af bilaget er udfyldt og godkendt, er du færdig 🙂

Er du professionel regnskabsbruger og anvender kassekladden, har du også mulighed for at vælge de uploadede bilag fra bilagsarkivet.

I dette tilfælde har vi uploadet en bankfil til kassekladden og mangler nu at vedhæfte filer til vores posteringer.

Tryk yderst på linjen i kassekladden under “fil” og tryk her på “vælg fil fra bilagsarkiv”

Du har nu mulighed for at vælge alle uploadede bilag.

Når du har valgt dit bilag, vil du kunne se det vedhæftede bilag i kassekladden ved, at holde musen hen over filen som vist her 🙂

Ønsker du at høre lidt mere om tankerne bag bilagsarkivet, kan du høre
Rasmus vise funktionerne og fortælle lidt om fremtidens planer – det sker i videoen her: