Dinero Total – Indberetning af moms

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 14/09/2021

Inden, du indberetter momsen

Når du indberetter din moms som Dinero Total-bruger, skal det gøres gennem vores smarte integration til Skattestyrelsen. Der indberettes selvfølgelig ingenting til Skattestyrelsen automatisk, men med integrationen er det overstået med meget få klik fremover.

Se, hvordan du forbinder Dinero med Skattestyrelsen (kun første gang) – lige her.

Sådan indberetter du momsen

Når du har forbundet Dinero med Skattestyrelsen første gang, kan du følge denne meget simple køreplan:

1. Gå først ind i dit regnskab i Dinero. Her finder du dine momsangivelser under menupunktet Skattestyrelsen -> Moms (eller klik her – så kommer du direkte ind på din momsangivelse) -> Vælg den aktuelle momsperiode
  2. Tryk på “Overfør til skat.dk
  3. Log ind med dit NemID
  4. Tryk på “Godkend
  5. Betal momsen (hvis du skal betale) ved at bruge betalingslinjen – alternativt sørg for at være tilmeldt Leverandørservice. Så er betalingen også let som en leg fremover.
  6. Læn dig tilbage. Vi sørger for at bogføre betalingen af momsen i dit regnskab. 😎

Smart, ikke? Du kan også se, hvordan det fungerer i nedenstående video: