Dinero Total – Indberetning af moms

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 09/02/2021

Inden, du indberetter momsen

Du skal koble Dinero og Skattestyrelsen sammen for at indberette din moms som Dinero Total-bruger. Der indberettes selvfølgelig ingenting til Skattestyrelsen automatisk, men med sammenkoblingen er det overstået med meget få klik.

Se, hvordan du kobler Dinero og Skattestyrelsen sammenlige her.

Sådan indberetter du moms

Her er den meget simple køreplan:

1. Gå ind i dit regnskab og find den periode, du skal indberette. Du finder dine momsangivelser under menupunktet Skattestyrelsen (.. eller klik her – så kommer du direkte ind på din momsangivelse.)
  2. Tryk på “Overfør til skat.dk”
  3. Log ind med dit NemID
  4. Tryk på godkend
  5. Betal momsen (hvis du skal betale) ved at bruge betalingslinjen – alternativt sørg for at være tilmeldt Leverandørservice. Så går det let som en leg 🙂

Smart, ikke? Se en kort intro i nedenstående video: