Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Prøv vores nye bankafstemning

Martin Thorborg Sidst opdateret: 15/10/2018
Den 9. oktober 2018

Placeholder billede til bloggen
Denne funktion har jeg glædet mig særligt meget til at fortælle, for den har været efterspurgt af rigtig mange Dinero-brugere.

Vi har netop lagt vores bankafstemning ud til frit brug i en testudgave. I første omgang er testudgaven af bankafstemningen gratis for alle Dinero-brugere. Når bankafstemningen går ud af test, bliver den en del af Dinero Pro.

Vi arbejder stadig på funktionen, og der kan derfor være fejl i bankafstemningen. Det betyder også, at supporten ikke kan hjælpe dig med bankafstemningen lige nu. Men leg endelig løs med bankafstemningen 🙂

Oplever du fejl, hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail på bankafstemning@dinero.dk, eller hiv fat i supporten på chatten. På forhånd tak 🙂

Hvad er bankafstemning?

Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at når du bruger vores bankafstemning, så er du faktisk ikke inde og røre ved noget i dit regnskab. I bankafstemningen kan du altså klikke rundt ligeså tosset, du vil, uden at det på nogen som helst måde påvirker dit regnskab.

Bankafstemningen er udelukkende et kontrolværktøj, som du kan bruge til at kontrollere, at din bogføring stemmer overens med det, der rent faktisk er trukket eller indsat i banken.

Du bruger altså bankafstemning til at kontrollere, at kassen passer. Det betyder, at du får bedre styr på dit regnskab – og dermed en mindre revisorregning og undgår problemer med SKAT, fordi der ikke er styr på pengene.

Automatisk bankafstemning

Det lyder måske ikke som den fedeste fest at skulle lave bankafstemning. Derfor har vi selvfølgelig automatiseret bankafstemningen 🙂

Det betyder, at systemet automatisk matcher dine bankposteringer med din bogføring. Det hænder selvfølgelig, at systemet ikke kan få det hele til at passe sammen.

Så tager du bare fat i bogføringen i højre side af skærmen og trækker den over på bankposteringen i venstre side af skærmen. På den måde får du hurtigt styr på hele din bankafstemning.

Sådan kommer du igang

Log ind i Dinero og vælg menupunktet “Bank”.

Nu skal du vælge din bank.

Når du har valgt din bank, skal du alt efter valg af bank logge på med det NemID, som er tilknyttet din virksomheds bankkonto, eller med den mobilkode/servicekode, som du finder inde i din netbank.

Sikkerhed

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er en smule grænseoverskridende at give dit regnskabsprogram adgang til din bankkonto.

Dine data er naturligvis fuldstændig sikre og behandles fortroligt. Derudover vil jeg gerne tilføje, at du udelukkende giver os adgang til at kopiere dine posteringer til Dinero.

Du kan naturligvis altid afbryde forbindelsen mellem din Dinero-konto og din bank, hvis du ønsker det.

Vi sender selvfølgelig en nyhedsmail, når bankafstemningen ikke længere er i test.

Skriv en kommentar

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding