Eksport af posteringer og rapporter

Lav udtræk af alle posteringer på en enkelt konto eller en gruppe af konti, så du nemt og hurtigt kan se alle transaktioner. Du kan også trække rapporter med vigtige nøgletal og eksportere dem ud af Dinero, ligesom du kan downloade en CSV-fil til Regnskab Basis.

Eksport af posteringer og
rapporter i Dinero

Se og download alle posteringer og vigtige rapporter på ingen tid

  • Se alle posteringer på alle konti
  • Eksporter posteringer i PDF- eller CSV-format
  • Download rapporter med økonomiske nøgletal

Eksportér posteringer ud af Dinero med få klik

Du har ubegrænsede posteringer i Dinero, og du kan nemt se og downloade dem. Du finder alle posteringer for dine konti ved at klikke på “Regnskab” -> “Posteringer”. Du vælger selv, om du vil se samtlige posteringer for en eller flere konti i et regnskabsår. 

Et kontokort giver dig overblik over alle transaktioner, der er lavet på en bestemt konto i den valgte periode. Du kan sortere på kontonumre, bilagstype, beløb og dato, og kontokortene kan downloades i PDF- og CSV-format. 

Sådan eksporterer du:

  • Kontokort med posteringer på en enkelt konto
  • Kontokort med posteringer for en gruppe af konti
  • Kontokort med posteringer for alle konti
  • Nuværende posteringer uden modkonto

Når du bogfører med fx en bogføringsskabelon, laves der posteringer på både en konto og en modkonto i kassekladden. Systemet klarer det som regel automatisk for dig, medmindre du bogfører direkte i kassekladden.

Leder du efter et kontoudtog på en kunde (debitor) eller leverandør (kreditor)? Så kan du downloade kunde- og leverandørsaldolister

Få overblikket i dine rapporter – og træk dem nemt ud

Du får også adgang til forskellige rapporter i Dinero, som du nemt kan eksportere. De giver dig blandt andet en oversigt over posteringer, resultatopgørelse, balance samt saldo- og åbningsbalance. Rapporterne giver dig et godt overblik i det daglige – og du kan få sammenligningstal med sidste år med få tryk. Du kan også se økonomiske nøgletal.

Hvis du eksporterer rapporter og posteringer til din revisor eller bogholder, er der en nemmere løsning – for jer begge. Du kan nemlig give din revisor adgang til regnskabet, så han selv kan se alle tal, bogføre og trække rapporter. 

Du har også mulighed for at eksportere en CSV-fil, du kan bruge til Regnskab Basis (årsregnskab for selskaber), ligesom du også kan downloade en SAF-T-fil.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram