Glen Rose fra Basis IT bruger Dinero
Basis It bruger Dinero

Basis IT

“Dinero er regnskabsprogrammernes svar på Apple: Let og intuitivt.”

Glen Rose

Hvad laver din virksomhed?

I 2003 startede jeg min første virksomhed, som hed “Din Computerhjælp”. Den hjalp private med computerproblemer, og det er faktisk stadig den ydelse, jeg leverer idag. Dette kan fx være chromebooks, stationære eller bærbare computere, som ikke vil starte, ikke vil printe eller noget helt andet. Dvs. at min målgruppe dermed ikke er virksomheder, men hr. og fru. Danmark.

Virksomheden hedder i dag “Basis IT”, og i virksomheden overspiller jeg også videobånd og skriver artikler.

Hvad er din vision?

BasisIT.dk skal være dén hjemmeside, som alle tænker på, når de skal have computerhjælp.

Hjemmesiden skal være fyldt med gode artikler, guides og videoer, hvilket vi er godt i gang med. Det vil være med til, at understøtte mine kompetencer i IT og give folk kendskab til mig.
Alt dette skulle gerne resultere i flere kunder:-)

Rent fysisk er målet at få et større kontor med flere rum, så jeg kan få en form for reception til at modtage kunderne, og videooverspilningen kan få sit eget lokal, da alle maskinerne larmer.

Hvorfor har du valg Dinero?

Jeg er ikke så god til bogføring og har aldrig fået undervisning i det. Så da jeg skulle bruge et regnskabsprogram, undersøgte jeg markedet grundigt, og der er efter min mening ingen, der leverer så nemt og intuitivt et regnskabsprogram som Dinero. Jeg prøvede lidt forskellige programmer og besluttede mig for Dinero, som jeg brugte i 1 år.

Min revisor brugte dog et andet anerkendt program, og jeg troede, det var nemmere at bruge det samme som revisoren.

Vi fandt senere ud af, at det andet regnskabsprogram af en eller anden underlig grund ikke havde “løftet” moms fra fakturaerne i seks måneder. Det gjorde meget ondt på min bankkonto, og derfor skiftede jeg tilbage til Dinero, som siden da har kørt perfekt.

Så mit ærlige råd er: Vælg Dinero, hvis du synes, det er godt, og hold fast i det. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det er uden tvivl ved bogføring af køb, hvor Dinero selv foreslår hvilken konto der skal bruges for at bogføre korrekt. Fx skriver jeg ‘telefon’, og så foreslår Dineros system “Telefoni og Internet”. Det er vildt smart, da jeg mange gange er i tvivl om, hvilken konto der skal bruges.

De har også fået det til at virke med Google Ads….. Fedt!

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg kan huske, da jeg skiftede fra et gammelt regnskabsprogram til Dinero for ca. fem år siden. Jeg var virkelig overrasket over, hvor hurtigt jeg kunne ajourføre regnskabet med min bankkonto.

Dinero sparer mig tid, hvilket er vigtigt, da jeg aldrig har særlig meget tid (ligesom mange andre). Herudover går det også virkelig stærkt, når jeg skal sende en faktura til kunden.

Kort sagt gør Dinero min hverdag lettere ved at spare mig for at bruge unødvendig tid på regnskab.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram