Blue Lobster IVS
Blue Lobser Investering logo blå

Blue Lobster

“Dinero er klart det program, som løser mine udfordringer med regnskab bedst.”

Casper Schneidereit

Hvad laver din virksomhed?

Via Blue Lobster IVS driver og udvikler jeg en række forskellige websites, herunder en investeringsblog, hvor jeg skriver om ejendomsinvestering, crowdlending, aktier og crypto-valutaer. Virksomhedens indtægter kommer primært fra affiliate marketing. Herudover laver jeg freelance konsulentarbejde inden for online markedsføring og PHP-udvikling for et par større kunder.

Hvad er din vision?

Det overordnede og langsigtede mål er at skabe og udvikle en portefølje af websites, der leverer indhold af høj kvalitet. Jeg har selv en stor passion for at skabe små onlineapplikationer, som kan løse eller synliggøre en kompleks problemstilling – typisk langt bedre end en lang, teksttung artikel kan – og disse værktøjer fungerer som hjørnesten. Hvert website er dedikeret til et relativt indsnævret område, som efterfølgende bliver behandlet i dybden, hvor alle relevante problemstillinger vendes.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg har tidligere stiftet erfaring med 3-4 andre regnskabsprogrammer, men Dinero er klart det program, som løser mine regnskabsmæssige udfordringer på den nemmeste og hurtigste måde. Den intuitive brugerflade og den store mængde hjælpemateriale, der findes, gør, at jeg kan løse stort set alle bogføringsopgaver selv. Dinero er regnskabsprogrammernes svar på WordPress.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Jeg synes, det er svært at påpege en enkelt feature som min favorit. Det er den samlede pakke, som du får med Dinero, der gør produktet så stærkt, som det er. Jeg er dog særligt glad for ”ret bilag”-funktionen, der gør, at jeg nemt kan ompostere forskellige poster. Herudover er den måde klassekladden er bygget på, hvor jeg i real time kan se, hvordan mine posteringer påvirker driftskontoen i banken (det er sådan, jeg fanger fejl), en stor hjælp.

Faktureringsdelen er også rigtig godt lavet. Det er rart, at jeg kan se, hvornår min kunder har set og modtaget en faktura. Dinero melder også fejl, hvis jeg får sendt en faktura til en mailmail, der ikke findes, eller hvor der er en fejl på mailserveren. Det giver en uhyre høj leveringspålidelighed, som jeg sætter utrolig stor pris på.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er meget enkelt at svare på det spørgsmål!

Jeg bruger mindre tid på regnskab end ellers, og jeg er langt mere sikker på, at tingene er lavet korrekt. Det giver mig tryghed, men det giver mig også en større forståelse for alt omkring regnskab, da alternativet nok havde været at outsource det til en bogholder.

Når jeg laver bogføringen selv og dermed får det mellem fingrene, så lærer jeg også en masse. Det betyder, at jeg overordnet faktisk bruger mindre tid på regnskabsdelen, da mit forståelsesniveau er langt mere udviklet end, hvad det ellers ville have været.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram