Ret og slet bilag med få klik

Det tager kun få tryk at rette og slette bilag i Dinero. Systemet klarer nemlig posteringer og modposteringer for dig, så det hele er registreret og bogført korrekt i dit regnskab. Det har aldrig været nemmere at rette eventuelle fejl.

Ret og slet bilag i Dinero

Det er nemt at rette og slette bilag – alt bliver automatisk bogført korrekt

  • Nemt at rette bogførte bilag
  • Automatiske posteringer og modposteringer
  • Tilgængelig for alle Dinero-brugere

Har du lavet en fejl i et bilag – ret og slet bilag med få tryk

Vi har alle prøvet at lave en fejl, når vi skal bogføre et bilag. Heldigvis kan du i Dinero nemt og hurtigt rette dem. Sådan retter du bilag i Dinero.

Funktionen gælder disse bilag:

Du kan rette og slette bilagene på listen. Er der tale om en salgsfaktura, skal du følge denne guide – det kan du nemlig også, men det skal gøres på en anden måde. Hvis du har lavet en fejl i dine momsafregninger, skal den annulleres. 

Den praktiske funktion gælder for både Dinero Starter- og Pro-brugere. Hvis du er i tvivl, kan du altid få hjælp i chatten.

Ret i bogførte bilag og kreditkøb, du har registreret betaling på

Har du allerede bogført bilaget og registreret betaling? Det er ikke noget problem. Faktisk kræver det ikke mere end et par tryk med musen og nogle få tast på tastaturet. Så har du rettet bilaget, så det hele spiller igen. 

Hvis du vil rette i et bogført bilag, skal du i Dinero klikke på “Bogføring” -> “Bilagsoversigt”. Find bilaget i oversigten, og tryk på “Mere” -> “Ret bilag”. Så er du klar til at lave dine rettelser. Det gælder også de købsbilag, du har bogført på mobilen.

Er det et kreditkøb, du allerede har registreret betaling på? Så skal du både rette og slette i et bilag. Først skal betalingen nemlig slettes, inden du kan rette i bilaget, som beskrevet tidligere. Det hele kan typisk klares på et minut eller to takket være den praktiske funktion.

Dinero laver automatisk (mod)posteringerne for dig

Der skal laves forskellige posteringer og modposteringer, når du trykker på “Ret” og “Slet” bilag. Det klarer systemet dog helt automatisk for dig – ligesom det også holder styr på dine bilagsnumre. På den måde er du altid sikker på, at det hele er registreret og bogført korrekt. Du har selvfølgelig ubegrænsede posteringer som Dinero-bruger.

Rent regnskabsteknisk må du ikke bare slette et bilag, som ikke skulle være lavet. Når du retter eller sletter bilag i Dinero, laves der en modpostering, så det dobbelte bogholderi passer. Det skal du dog ikke bekymre dig om, da systemet gør det automatisk for dig.

Er du kommet til at slette et bilag, som ikke skulle være slettet? Så kan du nemt gendanne det igen. Klik på tandhjulet -> “Indstillinger” -> “Papirkurv” -> “Bilag” -> “Mere” -> Gendan bilag. Når du har gendannet bilaget, finder du det igen i bilagsoversigten.

Med både Dinero Starter og Pro er dine bilag automatisk gemt i skyen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram