Spring til indholdet

Find det Bedste
regnskabsprogram

Her på siden kan du sammenligne de mest brugte regnskabsprogrammer. Se de enkelte sammenligninger på siderne herunder og find ud af hvilket der er det bedste regnskabsprogram for dig her.

Hvorfor sammenligne regnskabsprogrammer?

Markedets brede udvalg af regnskabsprogrammer kan være svært at finde hoved og hale i. For hvem henvender de forskellige programmer sig til – og hvad skal netop du så vælge? 

De spørgsmål danner fundamentet for denne side, der giver et samlet overblik, udstyrer dig med informationer om de mest brugte regnskabsprogrammer og forklarer de væsentligste forskelle på selv samme. I sidste ende er det håbet, at det letter din beslutning.

Vil du dykke mere ned i de enkelte programmer, kan du klikke dig videre til direkte sammenligninger af Dinero og de mest gængse regnskabsprogrammer. På den måde kan du spore dig ind på, hvilket der passer netop dig bedst.

Kort sammenligning

BillyDineroE-conomicMeneto
Trustpilot4,6 ⭐️4,9 🌟4,0 ⭐️4,2 ⭐️
Stiftet2010201220062018
#35.000+ brugere60.000+ aktive virksomheder140.000+ aktive virksomheder700+ kunder

Dinero er udviklet til iværksættere og små- og mellemstore selvstændige. Regnskabsprogrammet er til dig, der hellere vil bruge tid på din idé frem for på at blive en regnskabsnørd. Det behøver du nemlig ikke for at få et solidt regnskab i hus.

Se sammenligningen af Dinero og de mest gænge regnskabsprogrammer og find det program, der passer dig bedst. Kom i gang lige nedenfor: 


Billy regnskab logo

Billy henvender sig i stor udstrækning til samme virksomhedstyper som Dinero.
Derudover er der mange af de samme funktioner – dog med enkelte markante forskelle, som kan være afgørende for netop din virksomhed, når det kommer til at spare tid og få udført regnskabet.

Visma E-conomic logo

E-conomic er regnskabsprogrammet til de mellemstore og større virksomheder, som ofte har adskillige ansatte. Der er mulighed for ekstra tillægsmoduler som fx lager- og projektstyring. Herudover opfylder programmet en række behov, når det kommer til ERP-løsninger.

Meneto er til dig, der ikke selv vil have noget at gøre med dit regnskab og din bogføring – og som samtidigt har økonomi til at betale for en dyrere løsning, hvor en bogholder manuelt bogfører dine bilag.

Excel regnskabsprogram

Hvis du allerede har en stor viden om regnskab, bogføring og lovgivningen på området kan Excel være en fin løsning. Du skal nemlig bygge dit Excel-ark fra bunden med forskellige posteringer, bilag og transaktioner.