Find det bedste
regnskabsprogram

Her på siden kan du sammenligne de mest brugte regnskabsprogrammer. Se de enkelte sammenligninger på siderne herunder, og find ud af, hvilket der er det bedste regnskabsprogram for dig her.

Hvorfor sammenligne regnskabsprogrammer?

Markedets brede udvalg af regnskabsprogrammer kan være svært at finde hoved og hale i. For hvem henvender de forskellige programmer sig til – og hvad skal netop du så vælge? 

De spørgsmål danner fundamentet for denne side, der giver et samlet overblik, udstyrer dig med informationer om de mest brugte regnskabsprogrammer og forklarer de væsentligste forskelle på selv samme. I sidste ende er det håbet, at det letter din beslutning.

Vil du dykke mere ned i de enkelte programmer, kan du klikke dig videre til direkte sammenligninger af Dinero og de mest gængse regnskabsprogrammer. På den måde kan du spore dig ind på, hvilket der passer netop dig bedst.

Kort sammenligning

BillyDineroE-conomicMeneto
Trustpilot4,8 ⭐️
(+1.900 anmeldelser)
4,8 🌟
(+3.000 anmeldelser)
4,4 ⭐️
(+1.00 anmeldelser)
4,2 ⭐️
(+200 anmeldelser)
Stiftet2010201220062018
#30.000+ brugere83.000+ aktive virksomheder170.000+ aktive virksomheder500+ kunder

Tabellen er senest opdateret: april 2023

Dinero er udviklet til iværksættere og små- og mellemstore selvstændige. Regnskabsprogrammet er til dig, der hellere vil bruge tid på din idé frem for på at blive en regnskabsnørd. Det behøver du nemlig ikke for at få et solidt regnskab i hus.

Se sammenligningen af Dinero og de mest gængse regnskabsprogrammer og find det program, der passer dig bedst. Kom i gang lige nedenfor: 


e-conomic logo

E-conomic er regnskabsprogrammet til de mellemstore og større virksomheder, som ofte har adskillige ansatte. Der er mulighed for ekstra tillægsmoduler som fx lager- og projektstyring. Herudover opfylder de en række behov, når det kommer til ERP-løsninger.

Billy regnskab logo

Billy henvender sig i stor udstrækning til samme virksomhedstyper som Dinero. Derudover er der mange af de samme funktioner – dog med enkelte markante forskelle, som kan være afgørende for netop din virksomhed, når det kommer til at spare tid og få udført regnskabet.

Meneto regnskabsprogram logo

Meneto er til dig, der ikke selv vil have noget at gøre med dit regnskab og din bogføring – men som samtidigt har økonomi til at betale for en dyrere løsning, hvor en bogholder manuelt bogfører dine bilag. Sammenlign Meneto med eksempelvis Dinero Pro.

Excel logo

Hvis du allerede har stor viden om regnskab, og bogføring samt lovgivning og regler på området kan Excel være en fin løsning for dig. Du skal nemlig bygge dine Excel-ark op fra bunden med forskellige posteringer, bilag, fakturaer, transaktioner, kontakter m.m.

Guide til valg af regnskabsprogram

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilket regnskabsprogram du vil vælge – eller overvejer du at skifte regnskabsprogram? Vi har lavet en guide, hvor du gode råd og anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge regnskabsprogram. Hent den her.

Kan jeg flytte mit regnskab til Dinero?

I Dinero får du meget mere end et faktura program – helt uden begrænsninger. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side og få svar på alle dine spørgsmål.

Indlægget er en del af vores ny virksomhed-univers

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram