damphuen.dk
Damphuen logo

WPS

“Dinero er nem at bruge og kræver ikke specielt meget forstand på regnskab.”

Brian Mansfeldt

Hvad laver din virksomhed?

Udvikling af hjemmesider og webservice, herunder vores egne webshops som der konstant udvikles på. Af websites kan blandt andet nævnes Damphuen.dk, som sælger e-cigaretter. Der arbejdes benhårdt på altid at have nyeste produkter på lager samt lave YouTube-guides af alle produkterne.

Derudover har vi også egen produktion af e-juice til e-cigaretter.

Den daglige fokus er dog altid målrettede Damphuen, som er den webshop, der har størst vækst, og samtidig er det også her, at arbejde og hobby smelter sammen.

Hvad er jeres vision?

Visionen i Damphuen er uden tvivl at blive Danmarks webshop nr. 1 – ikke kun på antallet af ordre eller omsætning, men på bedste kundeservice og købsoplevelse.

Et vigtig led i Damphuen er automatisering, vi gør alt så automatisk som overhovedet muligt, så vi kan frigøre hænder til support og kundeservice. Fordelen ved automatisering er også, at tingene i langt højere grad udføres ens. Så får alle kunder samme oplevelse, når de handler deres nye e-cigaret.

Hos Damphuen er medarbejderne uden tvivl de bedste i branchen.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det er ingen hemmelighed, at vi før brugte e-conomic, som også fungerede ganske fint, dog ikke super nemt at finde ud af, når man er nybegynder i regnskab.

Det helt store trækplaster fra Dinero var i første omgang deres app, hvor der pludselig bliver nemt og hurtigt at overføre bilag til skydning, og i det hele taget gør regnskab mere overskueligt og hurtig udført.

Som noget helt nyt har vi også lige opdaget, at de Dinero selv kan bogføre løn fra Dataløn, og alene den besparelse i tid gør valget af Dinero til en succes her.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Favoritfunktionen er uden tvivl appen, hvor vi før hen konstant smed bilag væk, og jeg glemte at få dem uploadet, så det super nemt og med Dineros app at tage et billede af kvitteringen og trykke upload. Det gør vi tit selv, når vi er på farten eller lige har fået kvitteringen udleveret i en butik. Siden skiftet til Dinero har vi fået styr på alle bilag.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Fordi Dinero er nemt at bruge og ikke kræver specielt meget forstand på regnskab, så bliver bilag tilføjet løbende og udgifter betalt til tiden. Før Dinero lå der altid bunker af kvitteringer og fakturaer, som kort før momsfristen skulle bogføres. Det blev tit til flere nætter, som blev spildt og lidt stressende at lave i sidste øjeblik.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram