Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Damphuen.dk

Hvad din laver virksomhed?

Udvikling af hjemmesider og webservice, her i blandt vores egne webshops som der konstant udvikles på. Af websites kan bla. nævnes Damphuen.dk som sælger e-cigaretter, der arbejdes benhårdt på altid at have nyeste produkter på lager, samt lave youtube guides af alle produkterne.

Der ud over har vi også egen produktion af e-juice til e-cigaretter.

Så i virksomheden her sker der lidt af hvert. Den daglige fokus er dog altid målrettede Damphuen som er den webshop der har størst vækst og samtidig også her arbejde og hobby smelter sammen.

Hvad er jeres vision?

Visionen i Damphuen er uden tvivl at blive Danmarks webshop nr. 1 – ikke kun på antallet af ordre eller omsætning, men på bedste kundeservice og købsoplevelse.
Et vigtig led i Damphuen er automatisering, vi gør alt så automatisk som overhovedet muligt, så vi kan frigøre hænder til support og kundeservice.
Fordelen ved automatisering er også at tingen i lang højre grad udføres ens, så alle kunder får samme oplevelse når de handler deres nye e-cigaret.

Hos Damphuen er medarbejderne uden tvivl de bedste i branchen.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det er ingen hemmelighed at vi før brugte Economic, som også fungerede ganske fint, dog ikke super nemt at finde ud af når man er nybegynder i regnskab.
Det helt store trækplaster fra de Dinero var i første omgang deres app hvor der pludselig bliver nemt og hurtigt at overføre bilag til skydning og i det hele taget gør regnskab mere overskueligt og hurtig udført. Som noget helt nyt har vi også lige opdaget at de Dinero selv kan bogføre løn fra BlueGaarden og alene den besparelse i tid gør valget af Dinero til en succes her.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Favoritfunktionen er uden tvivl Appen, hvor vi før hen konstant smed bilag væk og jeg glemte at få dem uploadet så det super nemt og med din Dinero’s App at tage et billede af kvitteringen og trykke upload, det gør vi tit selv når vi er på farten eller lige har fået kvitteringen udleveret i en butik.
Siden skiftet til Dinero har vi fået styr på alle bilag.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Fordi Dinero er nem at bruge, og ikke kræver specielt meget forstand på regnskab, så bliver bilag tilføjet løbende og udgifter betalt til tiden, før Dinero lå der altid bunker af kvitteringer og fakturaer som kort før momsfristen skulle bogføres, det blev tit til flere nætter som blev spildt og lidt stressende at lave i sidste øjeblik.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.